fbpx Leszakad a pofám - így kommentálta Müller Cecília levelét Hadházy Ákos | CIVILHETES

h i r d e t é s

Leszakad a pofám - így kommentálta Müller Cecília levelét Hadházy Ákos

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Leszakad a pofám - így kommentálta Müller Cecília levelét Hadházy Ákos

2021. március 10. - 13:32

 

Szerinte az országos tisztifőorvost egy normális országban bilincsben vinnék el.

Müller Cecília országos tisztifőorvos - Fotó: Vasvári Tamás / MTI

"Éééés: CECÍLIA ASSZONY ISMÉT MEGHOSSZABBÍTJA 45 NAPPAL A VÁLASZADÁST, ISMÉT ARRA HIVATKOZVA, HOGY VESZÉLYEZTETNÉ A VÉDEKEZÉST, HA VÁLASZOLNA és megküldené a 17 milliárdos EU projekt kifizetéseinek adatait. Mert nincs erre jobb szövegük. Miután egy eltévedt mailben leírta, hogy tudja, hogy ez mekkora hazugság. A pofám leszakad, sajnos nincs erre jobb kifejezés." - írta közösségi oldalán a független országgyűlési képviselő.

Hadházy Ákost az húzta fel, hogy ismételten nem kapott választ egy uniós programról. Szerinte amit eddig erről tudunk, az alapján "megvan az esélye, hogy egy normális országban bilincsben vinnék el őt", de minimum le kellene mondania. "Persze kérdés, hogy ez nem tenne -e éppen jót a járvány elleni védekezésnek?" - zárta bejegyzését a politikus. 

A független országgyűlési képviselő korábban bemutatta Müller Cecília egy félrement levelét, amiben a következőket írta:  "Nincs erre jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész." (nepszava.hu)


 

h i r d e t é s

Kommentek