h i r d e t é s

Lopós utas miatt nem szállt fel egy gép Ferihegyen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Lopós utas miatt nem szállt fel egy gép Ferihegyen

2019. február 27. - 08:23

 

Közel egyórás késéssel tudott csak felszállni a Wizz Air reggel fél 7-kor induló barcelonai járata, mert lopás történt a fedélzeten, erősítette meg olvasónk beszámolóját Hardy Mihály, a reptér sajtósa.

A kép illusztráció! - Forrás: wikipedia

Az index.hu egyik olvasójának beszámolója szerint a repülőgépre rendőrök érkeztek, majd leszállítottak két utast. A férfiak mögött ülő férfi azt állította, hogy eltűnt a tárcája. A gyanusított játszotta az ártatlant, nem működött együtt a hatóságokkal.

Hardy Mihály szerint a rendőrök később megtalálták a pénzt, és a járat is elindulhatott.

A Wizz Air közölte, hogy

február 26-án, a Wizz Air Budapestről Barcelonába közlekedő, W6 2375 számú járatán egy utas jelentette, hogy a termináltól a repülőhöz tartó buszon eltűnt a pénztárcája. A légitársaság szabályzatának megfelelően kihívták a rendőrséget, amely kivonult a repülőgéphez, azonosította a tolvajt, és megtalálta a pénztárcát. A feltételezett elkövetőt a hatóságok leszállították a fedélzetről, és további kihallgatás céljából őrizetbe vették. A Wizz Air zéró toleranciával kezeli a hasonló eseteket. Utasaink és személyzetünk biztonsága továbbra is a legfontosabb számunkra. Az ügy innentől a rendőrség hatáskörébe tartozik.


 

Kommentek

h i r d e t é s