h i r d e t é s

M. Richárd egy luxusautó volánja mögött bukott le, pedig örökre eltiltották a vezetéstől

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

M. Richárd egy luxusautó volánja mögött bukott le, pedig örökre eltiltották a vezetéstől

2020. október 12. - 07:43

Bár a bíróság első fokon a férfit örökre eltiltotta a vezetéstől, és jelenleg sincs jogosítványa, a Dózsa György úti baleset okozója néhány nappal ezelőtt a XIII. kerületben bukott le egy Mercedes volánjánál ülve.

Az elsőrendű vádlott M. Richárd az ellene és további két ember ellen a 2017 májusában a fővárosi Dózsa György úton történt halálos közúti baleset ügyében indított büntetőper tárgyalásán a Pesti Központi Kerületi Bíróságon 2020. szeptember 30-án. - Fotó: Mónus Márton /MTI

Szeptember végén négy év fogházra és négy év közügyektől eltiltásra ítélte az első fokú bíróság M. Richárdot a 2017 májusában történt Dózsa György úti halálos baleset miatt, egyben örökre eltiltották a férfit a vezetéstől. Ennek ellenére, a Bors egyik olvasója lefotózta, amint a kecskeméti maffiaperből is ismert férfi egy Mercedes volánja mögött bukott le az őt igazoltató rendőrök előtt.

A lap kérdésére a rendőrség közölte: "Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét."

A férfit a rendőrök most feljelentették, és szabálysértési eljárás indult ellene.

A Bors olvasója egyébként azt írta: M. Richárd egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt. (24.hu)