fbpx Márki-Zay több politikust is tud, akiket a DK zsarolni próbált | CIVILHETES

h i r d e t é s

Márki-Zay több politikust is tud, akiket a DK zsarolni próbált

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Márki-Zay több politikust is tud, akiket a DK zsarolni próbált

2021. október 11. - 17:16

 

A Mindenki Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje szerint többeket különféle módszerekkel kényszerítenek arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett.

Forrás: Márki-Zay Péter Facebook oldala

Márki-Zay Péter az ATV Híradójának kérdésére, miszerint mit szól azokhoz a politikusokhoz, közszereplőkhöz, akik korábban Karácsony Gergelyt támogatták, azonban a második fordulóban nyilvános Dobrev Klára mögé álltak, azt mondta: „alapvetően nagyon szomorú vagyok, mert nyilvánvaló ebben a helyzetben Orbánnak a hatalomban tartását szolgálja ez a kiállásuk”.

„Nem csak Karácsony Gergelyt árulják el ezzel, hanem a hazánkat. És nem tudom, hogy kit mivel vesznek rá, de sokan panaszkodnak, hogy folyamatos nyomás alá vannak helyezve, és kényszerítik őket mindenféle módszerekkel, arra, hogy álljanak ki Dobrev Klára mellett, miközben ők is pontosan tudják, hogy ezzel Orbán Viktort tartják hatalomban” – fogalmazott a miniszterelnök-jelölt.

Márki-Zaynak többen panaszkodtak, azonban neveket nem akart mondani. „Sajnos többeket belekényszerítenek, belezsarolnak egy-egy ilyen nyilatkozatba, és nagyon kellemetlen nekik, mert még a saját családtagjaik is megvetik őket érte” – állítja.

A miniszterelnök-jelölt két politikusról tud, akiket zsarolni próbáltak. (atv.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s