h i r d e t é s

Meddig tűri még a magyar a Várban trónoló Döbrögi uralmát?

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam

Meddig tűri még a magyar a Várban trónoló Döbrögi uralmát?

2019. október 12. - 07:13

 

Magyarország családi klánok kezébe került, egy szűk kör tart a markában minden politikai és gazdasági hatalmat. 

Ha megnézi valaki, melyik pártban ül a legtöbb olyan országgyűlési képviselő, akik 90' óta tagja a parlamentnek, látni fogja, hogy a Fideszben. Amikor a Fidesz elhibázott rendszerváltozásról beszél, arról elfeledkeznek, hogy a párt végig ott ült a parlamentben, a döntések többségéhez a nevüket adták, megszavazták. Az első szabad választások óta ott ül a bársonyszékben többek között: Orbán Viktor, Kövér László, Kósa Lajos, Varga Mihály, Tagja volt a 90' -es háznak Áder János, aki jelenleg a nem létező köztársaság elnöke, és Deutsch Tamás, aki a hanyatló nyugatot bomlasztja, Brüsszelben. Ők azok, akik zömének a magyar parlament volt az első "rendes" munkahelye. Az elmúlt közel három évtizede alatt a mi adóforintjainkból élnek, így könnyen ellenőrizhető lehetne,hogy a jelenlegi életszínvonaluk összhangban van- e a jövedelmükkel.

Napjainkban, Magyarország három legmagasabb közjogi méltósága, a Bibó István Szakkollégium tagja volt, egy zárt férfi brancsba tartoztak egykoron. Ez magyarázat lehet sok mindenre, ami hazánkban történik.

Orbán Viktor a következőket mondta 1998. április 9-én a Magyar Nemzetnek:

"Soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti: rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar."

Most rajtunk a sor, mi vagyunk a nép, akik nem kérünk a Fideszből, és a Várban trónoló Döbrögi uraságból. Remélem, megélem, hogy jön majd ebből a népből az a Ludas Matyi, aki háromszor veri le mindazt a rosszat, a bűnt a kormányzón, amit elkövetett az ország ellen. Az ország végletekig történő megosztása 2002-ben kezdődött, amikor Orbán a hazával azonosította magát, és cimboráival kisajátította a kokárdát is. Magyarországon közel húsz éve háborús hangulat uralkodik, köszönhetően Orbánnak.

Később idegenszívűeknek nyilvánította azokat, akik nem a hívei, akik nem az illiberálisnak mondott diktatúrában akarnak élni. Hű csatlósa, a nemzet keresztény fővadásza, képes volt aberráltnak nevezni azokat a magyar embereket, akik nem értenek egyet az Orbán által bejelentett családvédelmi programmal. A rendszerváltás harmincadik évében Orbán a Rákosi korszak szellemét hozta vissza azzal, hogy már régen túlnőtt tanítómesterén.

Rákosi pajtás gyenge kezdő volt a mai Orbán Viktorhoz, aki napjainkban korlátlanul uralkodik, az ország a korona nélküli kormányzó bábszínháza. Lassan minden díszlet elkészül a koronázáshoz. Ki tudja, talán kész a terv arra, hogy a koronát a Karmelita Kolostorba szállítsák, így esténként Orbán a fejére teheti.

Holnap ismét az urnák elé járul az ország. A langyos kampányt a győri polgármester pornó oldalakon megjelenő tornamutatványa pár nap alatt felforrósította. A történetnek nem az altesti része az izgalmas - az váljék Borkai úr egészségére-, hanem a NER valódi arcának a felsejlése. Napvilágra kerültek olyan ügyek, amelyekbe egy normális demokráciában az egész kormány belebukna.

Nálunk a Fidesz szánalmas magyarázkodását halljuk, a párt propagandistái próbálják elbagatellizálni a történteket. A gyanús pénzmozgásokról, a győri polip csápjairól mélyen hallgatnak. Valószínűleg nem véletlenül, hisz' kizártnak vélem, hogy a milliárdos üzletekről Borkai és cimborái felsőbb jóváhagyás nélkül jártak el. A bili kiborításakor a szar, nagykutyák fejét is beszennyezheti, sok NER lovagnak lehetnek nyugtalan éjszakái. Van mit félteniük, hiszen nem aprópénzeket varázsoltak a Fidesz potentátjai, ki tudja kiknek a zsebébe, netán külföldi bankszámlájára. Borkai egyébként igazi családszerető, keresztény ember. Legalábbis ezt mondták a közelmúltban még róla. Látszik is, hiszen a neje is igen tehetős asszony, a két felnőtt gyereknek is telik a zsíros kenyérre.

Polt Péter még "téli" álmát alussza, pedig egy tisztességes, a hazát - és nem Orbánt - szolgáló igazságszolgáltatás, az eddig megjelent információk alapján is valószínűleg sok disznóságra fényt deríthetett volna. De Orbán Magyarországa úgy működik, mint Orwell Állatfarmja: "Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél."

Vasárnap a szavazófülke magányában döntenünk kell: tudomásul vesszük, hogy Orbán középkori rendszere behálózza az életünket, a korona nélküli "király" és hűbéresei úgy bánnak a közpénzzel, mintha a sajátjuk lenne, vagy piros lapot mutatunk a PÁRT helyi helytartóinak, ezzel kokit adunk Orbánnak, és jelezzük, elegünk van a lopásból, a gyűlölködésből, a félelemből. Egy békés, normális országban akarunk élni, ahol a köz szolgái vannak az emberekért, és nem fordítva.

"Csak" ez a tétje október 13-nak.


 

Kommentek

h i r d e t é s