h i r d e t é s

Megérkezett az első fotó: ő a Fertő-tóban talált magyar prostituált gyilkosa

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Megérkezett az első fotó: ő a Fertő-tóban talált magyar prostituált gyilkosa

2018. május 09. - 14:09

 

Rust – Az életével fizetett egy magyar prostituált azért, hogy a szemébe nevetett Alfréd U.-nak, akit az utóbbi napokban csak bécsi kannibálként emleget a világsajtó. - írja a blikk.hu.

Forrás: blikk.hu

A harmincéves nőről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Beáta a keresztneve, illetve, hogy hosszabb ideje Bécs egyik főpályaudvarának környékén ismerkedett meg kuncsaftjaival. DNS-mintája alapján az osztrák rendőrség már azonosította, sőt, már családjával is felvették a kapcsolatot.

– Jelen pillanatban többet nem árulhatok el az áldozatról a nyomozás érdekeire tekintettel

– közölte a Blikk megkeresésére Verena Strnad, az eisentadti ügyészség szóvivője.

Alfréd U. egy légyott során veszett össze a nővel, majd megölte. Korábban 30 évet ült erőszakos bűncselekmények miatt. Forrás: blikk.hu

Beátáról fantomrajz is készült. A nő azonosítását segítette, hogy DNS-mintája benne volt az osztrákok adatbázisában, mivel egy régebbi betörés helyszínén rögzítették azt. Azt jelenleg még homály fedi, hogy a fiatal nő részt vett-e a bűncselekményben vagy életvitelszerűen ott élt a lakásban?

Az osztrák hatóságok ezt a fantomképet készítették Beátáról, aki hónapokkal ezelőtt tűnt el. Forrás: blikk.hu

Miután Beáta és Alfréd U. a pályaudvaron megállapodtak az együttlét feltételeiről, felmentek a férfi lakására. Itt elég hamar összevesztek, mivel a férfi közölte: ő valójában nem is szexre, sokkal inkább női simogatásra és törődésre vágyik. Beáta először elnevette magát a szokatlan kérésen, majd közölte, hogy az ilyen kérés már az extra árkategóriába esik. Alfréd erre bedühödött, megfojtotta, majd feldarabolta a nőt. A testrészek egy részét elvitte a Fertő-tónál lévő pici hétvégi házához, majd a csónakjáról a vízbe dobta azokat.

Saját bevallása szerint a test többi részét egy későbbi időpontban meg akarta enni.

Miután a tóban megtalálták a torzót, az egyik rendőrkutya jelzett Alfréd U. házánál, hogy ott is szagot fogott, így találták meg a nyomozók a férfit.

A kannibálként emlegett osztrák komoly bűnlajstrommal bír, eddigi élete folyamán majd harminc évet a rácsok mögött töltött. Bűnözői karrierjét igen korán kezdte, alig volt 18 éves, amikor megerőszakolta akkori barátnője kislányát. Később baltával félholtra vert egy férfit, szerelmének pedig – miután megbecstelenítette – leharapta a mellbimbóját. Több prostituáltat is brutálisan megerőszakolt.

A Krone osztrák lap szerint a férfi tettét többek között sanyarú gyerekkorával magyarázta. Állítólag anyja és nagyanyja sem szerette, sőt, kifejezetten gonoszul bántak vele. Apja sem volt könyörületesebb vele, rengeteg verést kapott tőle is.

Börtönújságot szerkesztett

Alfréd U. hosszú börtönévei alatt végig példás magaviseletű volt. Egyszer még interjút is adott annak apropóján, hogy ő volt a börtönújság főszerkesztője. Akkor még nagyon fogadkozott, hogy ha egyszer szabadul, soha többé semmi bűnt nem követ el.

blikk.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s