h i r d e t é s


Megható videóval emlékezik a Star Wars stábja Carrie Fisherre

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Megható videóval emlékezik a Star Wars stábja Carrie Fisherre

2017. április 14. - 08:42

 

Tegnap kezdődött a Star Wars Celebration Orlandóban, ahol a nemrég elhunyt színésznőre emlékeztek - írja a 24.hu.

Forrás: 24.hu

A Star Wars Celebration elnevezésű eseményt már nagyon sokan várták Orlandóban, mert az ilyenkor szokásos kiárusítás mellet egyrészt a megjelenő alkotók mesélnek majd az új, még vágás alatt lévő 8. részről, másrészt a film első előzetesét is levetítik magyar idő szerint péntek délután.

Viszont a készítők először a tavaly december 27-én elhunyt utánozhatatlan Carrie Fisherre is emlékeztek, aki a Csillagok háborúja Leia hercegnőjeként vált legendává.

A színésznő váratlan halála új kihívás elé állította a készítőket, akik ugyan az idén érkező Star Wars VIII-hoz leforgattak minden jelenetet Fisherrel, de a még csupán formálódó cselekményű kilencedik részhez már nem készült egy snittje sem. A stúdiók már januárban bejelentették, hogy Carrie Fisher iránti tiszteletből nem fogják őt CGI segítségével feltámasztani az utolsó részben, de nemrég a színésznő fivére egy interjúban megszellőztette, hogy Leia mégiscsak visszatérhet majd a saga utolsó részében.

A pletykák szerint ez a tisztelgés már ezt a hivatalos bejelentést vezeti fel. Hogy így lesz-e, vagy sem, hamarosan kiderül, addig viszont tényleg érdemes megnézni a Carrie Fisherről készült videót, amelyben soha nem látott forgatási képek és interjúrészletek láthatók, néhány jól ismert jelenet mellett:

24.huh i r d e t é s

betöltés...

;