h i r d e t é s

Mégis elmarad az Apostol-koncert

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Mégis elmarad az Apostol-koncert

2020. augusztus 04. - 06:52

Jövő márciusban tartják meg.

Az Apostol zenekar a Facebook oldalára posztolta ki hétfő késő este a Broadway Jegyiroda közleményét: elmarad augusztus 28-án a zenekar születésnapi koncertje, azt új időpontban, 2021. március 7-én tartják meg a Papp László Budapest Sportarénában.

Hosszú huzavona után, keserves kínok között” született meg a döntésük - fogalmazott videofelvételén a zenekar frontembere, Meződi József.

Kedves Közönségünk! Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a 2020. augusztus 28-ra meghirdetett Apostol 50 koncertet egy új időpontban, 2021. március 7-én tartjuk meg a Papp László Budapest Sportarénában!” - az Apostol zenekar osztotta meg hétfő késő este a Broadway Jegyiroda közleményét a Facebook oldalán.

Róka fogta csuka helyzet volt

Ez váratlan fordulat, hiszen az Apostol frontembere, Meződi József az ATV Híradónak még az ellenkezőjéről nyilatkozott a múlt héten. Ő a Gulyás Gergely által bejelentett  kormánydöntés ellenére - miszerint a járvány veszély miatt augusztus 15-e után sem oldják fel a koncertek/fesztiválok esetében az 500 fős korlátozást - azt mondta, hogy mivel a szervező cég a koncert megrendezése mellett döntött, nem mondhattak nemet. "Van egy szerződésünk a Broadway Irodával, és ha ők úgy döntenek, hogy megtartják, akkor mi nem mondhatjuk azt, hogy nem lépünk fel: ha lemondanánk, az nagyon sok pénzbe kerülne nekünk. Ez egy ilyen róka fogta csuka helyzet, és nehéz kimászni belőle" - magyarázta az ATV Híradónak az Apostol frontembere.

Ezzel együtt sokakat meglepett, hogy az Apostol együttes augusztus 28-i Aréna koncertjét mégis megtartják. (atv.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!