fbpx Megvonta a bizalmat a Momentum küldöttgyűlése Fekete-Győr Andrástól | CIVILHETES

h i r d e t é s

Megvonta a bizalmat a Momentum küldöttgyűlése Fekete-Győr Andrástól

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Megvonta a bizalmat a Momentum küldöttgyűlése Fekete-Győr Andrástól

2021. október 10. - 21:44

 

A párt tagsága támogatta volna az előválasztási kudarca miatt maga ellen bizalmi szavazást kérő elnököt, de a küldöttek másként döntöttek.

Forrás: Fekete-Győr András Facebook oldala

Közel kétharmados arányban megvonta a bizalmat Fekete-Győr Andrástól a Momentum küldöttgyűlése – írja a 24.hu. Vasárnap esti információjuk szerint a bizalmi szavazáson a tagság még kétharmaddal támogatta volna posztján Fekete-Győrt (ebben a körben minden Momentum-tag szavazhatott), a küldöttgyűlés azonban kétharmados többséggel a távozása mellett voksolt.

 A Népszava kedden számolt be arról, hogy a Momentum elnöke bizalmi szavazást kért maga ellen Fekete-Győr András jelezte: a miniszterelnök-jelölti végeredményért mindenekelőtt önmagát tartja felelősnek. Az ellenzéki előválasztás első fordulójában induló öt miniszterelnök-jelölt közül Fekete-Győr András az utolsó lett. A Momentum elnökére összesen 20 944-en szavaztak, ami 3,4 százalékos eredményt jelent.

A 24.hu szerint arról egyelőre nincs hír, hogy távozik-e Fekete-Győr András a párt éléről, megkeresésükre a párt egyelőre nem reagált. (nepszava.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s