h i r d e t é s

Melyik kézitáska lesz a trend ebben a szezonban?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Melyik kézitáska lesz a trend ebben a szezonban?

2022. október 18. - 08:55

Minden szezon kicsit más, ugyanakkor akadnak olyan megoldások, amik újra és újra feltűnnek a színen, mert megunhatatlanok. Puha szőrme? Bőr? Esetleg hatalmas méret, óriási fogantyú? Vagy aprócska retikül, miniatűr pánttal? Bármelyik elnyerheti az idei ősz és tél befutója címet, lévén ezek az irányok egy év alatt sem tűntek el a süllyesztőben, sőt!

Kicsi, közepes vagy nagy – mennyire a méret a lényeg?

https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/taskak oldalon számtalan táskavariáció érhető el. Számtalan, számolatlan – egyik jelző sem túlzás a paletta esetében, mert valóban a sokoldalúságé a főszerep. Szóval a méret tényleg nem mellékes, viszont az idei trend nem határozza meg, hogy melyik az a paraméter, ami az egyeduralkodó. Bármelyik is legyen a kedvenc, a fő, hogy passzoljon az egyéniséghez, az ízléshez. De ha a trend nem segít abban, hogy mekkora az akkora, akkor mire érdemes támaszkodni? A gyakorlatra.

Mit diktálnak a hétköznapok? Mit követelnek meg a sürgő-forgó mindennapok? Egy pici táskát, amibe a legszükségesebb holmik elférnek, vagy egy nagyméretű nagyágyút, amibe a fél háztartás is észrevétlenül berejthető? A jó hírünk az, hogy mind a kettő megvalósítható, sőt ezeken túl még megannyi variáció áll rendelkezésre.

Bőr, az örök sztár?

A bőr az az alapanyag, ami nem moccan a divat színteréről. Az örök győztes, amire a mai napig milliók voksolnak. S nemcsak vevők, hanem természetesen tervezők is. A leghíresebb márkák képviselői sem hajlandóak lemondani arról az eleganciáról és kellemről, amit a bőr jelenléte kínál. Nem véletlenül. Úgyhogy ezen a területen nincs új a nap alatt, a bőr még mindig arat!

Viszont a megjelenő színek korántsem csak a barna körül forognak. A feketén túl, ami szintén hagyományosnak mondható, számtalan árnyalat juthat főszerephez. Különösen ősszel, amikor a sokszínűséget hirdeti még a természet is. A bőrrel csodálatos harmonizálnak a láncok, szegecsek, azaz a díszítések. Ahogy ez a legnagyobb divattervezők munkáiból is egyértelműen kiderül. Ám az ékesítés nem áll meg ezen a ponton, ugyanis a kitűzők és egyéb ékszer hatású kiegészítők szintén trendiek és ellenállhatatlanok.

Multifunkcionalitás és esztétikum egyetlen táskatestben?

Igen! A https://answear.hu/k/noi/kiegeszitok/hatizsakok oldalon sorban állnak a praktikus modellek. Az egyik legnagyobb divat a multifunkcionalitásáról híres kettő az egyben variációk. Ezek a szemrevaló alternatívák kézben és háton egyformán jól mutatnak, miközben minden elpakolható bennük, ami csak lényeges. A hasznosság így aztán pont ugyanannyira nem lehet kérdéses, mint a stílusosság.

És még valami! Túl az alapanyagon, a formán vagy a méreten, az egyéb textúrák alkalmazása is közkedvelt fordulat a tervezők körében. Rojtok, steppelés vagy ráncolás – alapvetően bármelyik számításba jöhet, mert mindegyik garantálja a vonzó megjelenést. Akárcsak a geometriai minták, a kifejezetten egzotikus színek vagy mondjuk az örök halhatatlan retró stílusjegyek. Mert nagyon úgy tűnik, hogy egy valami nem megy ki a divatból, mégpedig a hatvanas, hetvenes évek nosztalgikus hangulata.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky