h i r d e t é s

Mészáros igazat mondott, a saját vagyonát maga csinálta!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Mészáros igazat mondott, a saját vagyonát maga csinálta!

2017. március 02. - 19:33

 

Az ellenzéki médián futótűzként szaladt végig Mészáros nyilatkozata a saját üzleti teljesítményéről. 

A nyilatkozatból két érdekes momentum lóg ki elég méretesen, az egyik a saját vagyonára vonatkozó, a másik a párhuzam Zuckerberg és az ő üzleti tevékenysége között.

Mészáros igazat beszélt akkor, amikor azt mondta, hogy a saját vagyonát becsületes munkával szerezte, ez tény, kevés olyan gázszerelő volt a térségben, aki annyira ügyelt volna a minőségre és a garanciális dolgokra, mint Mészáros, ezt támasztotta alá, egy Biatorbágyon lakó ember is aki a Csákvári Állami Gazdaságban traktoros volt. Az ő házukban is Mészáros szerelte a központi fűtést kiemelkedő minőségben. A jó munka meg is hozta a gyümölcsét, mert Mészárosból módos ember lett és ezt tisztességes munkával teremtette meg.

Mészáros nyilatkozatába az is beleérthető, hogy a saját vagyonán kívül van más vagyon is, na ezzel van a baj, mert ezt a vagyont Magyarországon tisztességesen nem lehet megszerezni és garantáltan nem tisztességes körülmények között született.

Azonban van egy játékszabály a stróman hallgat! Mészáros urunk azonban beszél és minden mondatával többet mond el arról, amiről nem akar beszélni!

A másik dologban, hogy ő ügyesebb, mint Zuckerberger, szintén van igazság, mert ő a saját vagyonát nem lopta, viszont Mark Zuckerberger ezt nehezen tudja elmondani, legalább is az első százezer dollárról, mivel ő vélhetően az ötletet a társaitól lopta, ellentétben Mészárossal.

Összefoglalva Mészáros Győző egy szerethető, Zuckerbergernél ügyesebb üzletember, aki rossz emberek közé keveredett!


 

h i r d e t é s