h i r d e t é s

Migránsokkal riogatja a roma szavazókat Farkas Flórián

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Migránsokkal riogatja a roma szavazókat Farkas Flórián

2019. május 23. - 15:54

 

Levelet küldtek a roma önkormányzatoknak Farkas Flóriánék, amelyben attól tartanak, beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására kellene költeni az állami támogatást.

Forrás: nepszava.hu

A Farkas Flórián vezette Lungo Drom roma érdekvédelmi szervezet is bevetette magát az EP-kampányban: levelet küldtek a roma nemzetiségi önkormányzatoknak, melyben azzal riogatnak: ha migránsok jönnek az országba, magukkal hozzák „a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet” – tudta meg az Azonnali.

A kormánypárti parlamenti képviselő Farkas Flórián jegyezte levél többek közt így érvel a Fideszre való szavazás mellett:

+ „A cigányságot bevonva értünk el visszafordíthatatlan eredményeket az oktatás, a foglalkoztatás, az életkörülmények javítása területén. De nem csupán arról van szó, hogy meg kell védenünk az eddig elért eredményeinket.”

„Aki a migrációt támogatja, annak nem érték a nemzet, a család, a kereszténység.”

Nem szabad megengednünk, hogy a migránsok szabadon jöjjenek be az országunkba, magukkal hozva a rasszizmust, a terrorizmust és a nőgyűlöletet.

+ „Mi azt szeretnénk, hogy az asszonyaink, lányaink egyedül is kimehessenek az utcára, ne kelljen félniük erőszakos cselekedetektől, mint ahogyan arra számos példát láttunk azon országokban, melyek nagy számban fogadtak be migránsokat.”

A migráció jelenti a legnagyobb fenyegetést a cigányságra.

A migránsok tömegével való beengedése súlyos gazdasági kérdés is az országra. Hiszen honnan lesz pénz a bevándorlókra? Támogatni tudjuk majd a foglalkoztatást, az oktatást? Lesz munkája a magyar embereknek?

Vagy az erre szánt összeget el kell költenünk beilleszkedni képtelen, idegen kultúrájú milliók fenntartására?”

Egyébként Farkas Flóriánnak feltehetően nem kellett sokat gondolkodnia azon, mit írjanak a roma önkormányzatoknak szóló levélben, ugyanis gyakorlatilag szó szerint azok a mondatok olvashatóak abban, amelyeket korábban a kormánypárti Magyar Hírlapnak nyilatkozott még áprilisban az EP-választás kapcsán.

Érdekesség, hogy annak ellenére, hogy 2019-et írunk, a Lungo Dromnak még honlapja sincs.

Ugyan a a szervezet neve fel van tüntetve a Fidesz honlapján a párt szövetségesei között, de aki rákattint a Lungo Drom nevére, annak ismételten a fidesz.hu nyílik meg.

Farkas Flórián nevéhez az utóbbi években több botrány is fűzödött, például bebukott a  nevéhez fűződő 1,6 milliárd forintos Híd a munka világába nevű foglalkoztatási programnak szánt projekt. A bruttó közel 1,4 millió forintnyi fizetést kapó politikus egyébként a palrament oldalán található adatok alapján nem tartozik a legaktívabb képviselők közé:

a 2018-tól induló ciklusban még egyetlen benyújtott indítványa sem volt, igaz, az előzőben is összesen csak négy.

Sőt mi több: felszólalnia sem sikerült a parlamentben 2014 óta. (azonnali.hu)


 

h i r d e t é s