h i r d e t é s

Nagykanizsára érkezett a BURGER KING®

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Nagykanizsára érkezett a BURGER KING®

2024. április 18. - 13:44

Második éttermét nyitja a BURGER KING® Zala vármegyében, Zalaegerszeg mellett most már Nagykanizsán is élvezhetik a burger rajongók az eredeti WHOPPER® élményt. A belvárosban található étterem fejlesztése tavaly júliusban indult, a közel 1 milliárd forintos beruházás során létrejött egységben több mint 30 munkavállaló dolgozik majd, akiket helyben és a közeli településekről toborzott az étteremlánc. Az 57. magyarországi egység különlegessége, hazánkban elsőként kapott Royal dizájnt.

A Széchényi István tértől nem messze, a városi kórház mellett, a Teleki utcában található új BURGER KING® étterem a belváros utcáiról gyalogosan is jól megközelíthető. Természetesen az autós forgalomra is gondoltak a fejlesztők, ők a BURGER KING® Driveban, az autójukból is megrendelhetik a tűzön grillezett hamburgereket.

Az étteremlánc legújabb 302 négyzetméteres nagykanizsai egysége kapott elsőként Royal dizájnt hazánkban, melyben az új, letisztult belső terekben a föld színek modern berendezéssel párosulnak. Az étteremhez tartozó 90 négyzetméteres teraszon is elfogyaszthatják a vendégek rendeléseiket, ahol 58 ülőhely várja őket.

Nagykanizsa a vármenye második legnagyobb városa, oktatási, kulturális és egészségügyi szempontból is egy regionális központ, ahol az elmúlt években jelentős tudományos és gazdasági fejlődés történt, ezért nem volt kérdés, hogy itt nyissuk meg a legújabb éttermünket

– mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

Szeretnénk mi is része lenni a város életének és annak a növekedésnek, amely Nagykanizsán elkezdődött, ehhez hoztuk el a már megszokott magas minőségű, frissen készített, 100% marhahússal készülő tűzön grillezett hamburgereinket.

A BURGER KING® a városban és a környező településeken élőkön kívül még számít a 7-es főút, M7-es autópálya áthaladó forgalomára is, a jó elhelyezkedésnek és könnyű megközelíthetőségnek köszönhetően a cég reményei szerint hamar az egyik kedvenc megállóhelye lehet az erre közlekedőknek az új étterem.

Az ünnepélyes megnyitón a BURGER KING® üzemeltetője, a Fusion Zrt. vezetősége köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek a közel 1 milliárd forintos beruházás megvalósításában köztük, Dr. Fodor Csabának, Nagykanizsa Város Önkormányzatának Városfejlesztési és Városüzemeltetési Bizottságának elnökének, Moór Andrásnak és a Mensor Hungária Kft. fejlesztőcsapatának, Szabó Istvánnak, a Via Kanizsa Kft. vezérigazgatójának és Kendli Richárdnak, a Délzalai Víz és Csatornamű Zrt. vezérigazgatójának, illetve Nagykanizsa város önkormányzatának, továbbá bejelentették, hogy kiemelt partnerként 800 000 forinttal támogatják az április végi Nagykanizsa Város Napja 2024 rendezvénysorozatot.

A BURGER KING® története 70 évre nyúlik vissza, amikor 1954-ben James McLamore és David Edgerton megalapította az első BURGER KING® éttermet Floridában. Ők ketten voltak azok, akik megragadták a lehetőséget és egy olyan gyorséttermet hoztak létre, ahol elérhető árakon kiváló minőségű Burgereket szolgálnak fel vonzó és tiszta körülmények között a kedves vendégeknek. A BURGER KING® jelenleg a világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca, 360.000-nél is több embernek biztosít munkát. Globálisan több mint 18.700 étterme naponta közel 16 millió vásárló igényeit elégíti ki és ma is óránként körülbelül 275 burgert szolgálnak fel. A BURGER KING® éttermek a világ 100 különböző országában és különféle kultúráiban vannak jelen, köztük hazánkban is.