h i r d e t é s

Nagyon el akarták titkolni: Bérleti szerződés nélkül kapott uszodát Hosszú Katinka csapata

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nagyon el akarták titkolni: Bérleti szerződés nélkül kapott uszodát Hosszú Katinka csapata

2019. november 04. - 11:44

 

Nem szerepel az Iron Corporation Kft.-vel a Duna Aréna bérletére vagy használatára kötött szerződés abban a listában, amelyet a Bp2017 Kft. átadott a 24.hu-nak, miután végrehajtóval látogattak el az állami cég székhelyére. - írja a propeller.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Egyetlen, az Iron Corporation Kft.-vel kötött megállapodás szerepel azon a listán, amelyet az állami tulajdonban álló Bp2017 Kft. adott át végül a lapnak, miután végrehajtóval érkeztek a cég margitszigeti székhelyére. A dokumentum szerint a Bp2017 Kft. csupán egy 25 millió forintos reklámszerződést kötött az akkor Hosszú Katinka és edzője, férje Shane Tusup tulajdonában álló Iron Corporationnel. Magyarán Hosszúék pusztán pénzt kaptak az állami cégtől,

miközben az úszósztár klubja, az Iron Aquatics úgy használhatta a Duna Arénát, hogy a létesítményt üzemeltető Bp2017 Kft.-vel nem kötött használatra vagy bérletre vonatkozó megállapodást.

Ehhez az információhoz a lap két és fél év alatt jutott hozzá. Bírósági ítéleteket is figyelmen kívül hagyott az állami cég, csak hogy ne derüljön ki: mennyit fizet az Iron Corporation azért, hogy az állami létesítményben végezhessen úszásoktatást. Immár tudjuk: semennyit.

Mindezt pedig úgy, hogy míg Hosszú csapata, az Iron Aquatics a Duna Aréna tanmedencéjében tarthatja úszásóráit, Darnyi Tamás úszóiskolájának viszont nem jutott vízfelület.

propeller.hu


 

h i r d e t é s