h i r d e t é s

Napra pontosan megjósolta a mesterséges intelligencia, hogy mikor és miért tör ki a III. világháború

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Napra pontosan megjósolta a mesterséges intelligencia, hogy mikor és miért tör ki a III. világháború

2023. február 05. - 07:47

Még jóval az ukrajnai konfliktus előtt jósolta azt a szoftver, hogy idén ősszel az oroszok támadást indítanak Németország ellen.

Percre pontosan megjósolta az Amazon mesterséges intelligenciája, hogy mikor törhet ki a harmadik világháború. A kérdést még 2021 novemberében, vagyis négy hónappal az ukrajnai háború kirobbanása előtt tette fel egy férfi Alexának. A szoftver válasza a háború egyéves évfordulójához közeledve még ijesztőbben hat.

A mesterséges intelligencia szerint ugyanis a harmadik világháború 2023. november 23-án, este 6 óra 5 perckor tör majd ki, amikor Oroszország támadást indít Németország ellen.

A TikTokra feltöltött jóslatot itt lehet megnézni:

@iamnoahbrendan Must Watch!!! @jonbuckhouse #alexa #tiktok #worldwar3 #2023 #scary #viral #trending #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Jon Buckhouse

A jóslatot érdemes helyén kezelni: a lassan egy éve tartó orosz-ukrán háború kapcsán már többször kijelentették, hogy eszkalálódhat a két ország konfliktusa, de mindezidáig az erőfitogtatáson túl semmilyen erre utaló lépés nem történt. (szmo.hu)


Kommentelne? Kattintson ide!