h i r d e t é s

Nem a Jobbik szervezi az esztergomi tüntetést

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem a Jobbik szervezi az esztergomi tüntetést

2019. január 12. - 08:50

 

Sejtelmes üzenetet posztolt Nunkovics Tibor a Facebbokon, ő a Jobbik Esztergom térségében

Forrás: Nunkovics Tibor / Facebook

Január 19-én "Szent István városában" is megmozdulnak a kormány és a rabszolgatörvény ellen.

Levelet kaptunk a Pedagógusok Szakszervezetének Komárom-Esztergom megyei elnökétől, Szatmári Mártától.

A szakszervezeti vezető arról tájékoztatta lapunkat, hogy Tatabányán együtt készülnek a szakszervezetekkel, civilekkel és ellenzéki pártokkal közös tüntetésre, amely 15 órakor veszi kezdetét a Fő téren
Komáromban félpályás útzárat szerveznek, ami után az autók konvojban fognak megindulni a megyeszékhelyre.

A napokban tartottunk egy megbeszélést, ami után Nunkovics Tiborral arra gondoltunk, hogy Esztergomban is szükséges lenne tartani egy demonstrációt, amely után szintén egy autókonvoj indulna meg Tatabányára.
Ugyan Tibor felajánlotta nekünk segítségét a szervezést illetően, azt mindenképp hangsúlyozom, hogy az esemény szervezője a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) és a  Pedagógusok Szakszervezete megyei szervezete mind a három helyszínen, hiszen itt most az összefogásról kell szólnia az eseményeknek és a közös kiállásról, nem pedig a pártokról. Ezt reméljük mindenki tiszteletben tartja!

- írja Szatmári Márta

Arra kérik a civil szervezetek, szakszervezetek, helyi pártok vezetőit, hogy jelezzék felszólalási szándékukat vasárnap délig a [email protected] (Szatmári Márta), illetve a [email protected] (Nunkovics Tibor) címen.


 

h i r d e t é s