h i r d e t é s

Nem működik a méltányossági kérelmeket fogadó elektronikus rendszer

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Nem működik a méltányossági kérelmeket fogadó elektronikus rendszer

2020. május 13. - 14:41

 

Technikai hiba miatt nem működik az az elektronikus rendszer, amelyen keresztül be lehet nyújtani az államhatár átlépésével összefüggő méltányossági kérelmeket - közölte az ORFK Kommunikációs Szolgálata szerdán a police.hu-n.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Kiss Róbert rendőr alezredes, a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának munkatársa a keddi online sajtótájékoztatón azt mondta, szerdától csak elektronikusan nyújthatók be a személyforgalomra vonatkozó beutazási szabályok alóli felmentés iránti méltányossági kérelmek.

A rendőrség szerdán azt írta a honlapján, hogy az elektronikus ügyintézést támogató inNOVA portáljuk működésében technikai hiba lépett fel; az üzemzavar elhárításáig az ügyfélkapuval vagy cégkapuval rendelkező ügyfelek az általános célú elektronikus kéreleműrlap szolgáltatáson (e-Papír) keresztül nyújthatják be beadványaikat.

A beutazásokkal kapcsolatos általános tájékoztatót az információs vonalakon (06/80-277-455; 06/80-277-456; 1818) vagy a [email protected] e-mail címen kaphatnak az érdeklődők - tették hozzá.


 

h i r d e t é s