fbpx James Bond nyomja le az Elkxrtukot, nem Gyurcsány Ferenc | CIVILHETES

h i r d e t é s

James Bond nyomja le az Elkxrtukot, nem Gyurcsány Ferenc

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

James Bond nyomja le az Elkxrtukot, nem Gyurcsány Ferenc

2021. szeptember 21. - 14:48

 

Politikával és cenzúrával vádolja Kálomista Gábor, az Elkxrtuk című film producere a mozihálózatokat, kivált a főváros tulajdonában lévő Budapest Film Zrt.-t.

A kép illusztráció! - Forrás: pixabay.com

Liszka Tamást a Budapest Film Zrt. vezérigazgatója kiváló marketingfogásnak tartja Kálomista Gábor kirohanását.

Kálomista azt mondja, hogy maguk egy moziban, egy teremben egyetlen délutáni időpontot ajánlottak fel, amivel ellehetetlenítik a filmjét Budapesten.

"Egyetlen filmet sem szeretnénk rossz helyzetbe hozni, hiszen abból élünk, hogy bejönnek hozzánk az emberek filmeket nézni. Nagyon sok és sokféle filmet. A Budapest Film Zrt. öt artmozija mellett egyetlen közönségfilmekre szakosodott filmszínházunk van Budapesten, a Corvin. A forgalmazó által eddig közzétett információk alapján úgy látjuk, hogy az Elkxrtuk a szűk, művészfilmes közönséggel szemben a legszélesebb hazai nézőrétegekhez szól, így az éppen erre szolgáló mozinkban tervezzük indítani, legalább napi egy előadással." - mondta az Index-nek Liszka Tamás.

Tehát az ajánlatuk reális a várható nézőszámhoz képest?

2Nem is láttuk még a filmet. Volt egy sillabusz, meg egy trailer. Lehet, hogy október folyamán olyan érdeklődés lesz, hogy majd át kell terveznünk a további heteket, de ez szakmai kérdés, és BECSSZÓRA: NEM KARÁCSONY GERGELY ÍRJA A MOZIMŰSORUNKAT.

Akár hiszi ezt Kálomista, akár nem. Nagyon sok magyar film mutatkozik be, sorakoznak a fesztiválok, rendezvények. Tudtuk, hogy az ősz sűrű lesz, de még annál is sűrűbb lett.

Október 21-én jön ki a film, most egyelőre ennyit mertünk vállalni. A munkánk fontos része, hogy megpróbáljuk összehangolni a termeink kihasználtságát a produkciók igényeivel, miközben az a célunk, hogy összességében minél több nézőhöz juthassanak el a filmek."

További részletek az Index cikkében >>


 

Kommentek

h i r d e t é s