h i r d e t é s

Nyílt levél Szöllősi Györgyinek, az ATV munkatársának

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nyílt levél Szöllősi Györgyinek, az ATV munkatársának

2021. május 15. - 08:21

 

Or-Well: Utóirat az ATV ügyekhez.

Szöllősi György - Forrás: media1

Ön tizenegy évvel ezelőtt  a filozófusok elleni hecckampámpány idején "interjút" készített a  megvádolt Heller Ágnessel. Mint köztudott, sem Heller Ágnes sem, a "társai" nem követtek el semmit , a nyomozást a rendőrség bűncselekmény hiányában lezárta. Ön még a lezárás előtt "interjúvolta" Heller Ágnest a "közszolgálatinak" becézett Tv-ben. 
Ön valójában nem kérdezett, hanem megsorozta az idős Professzor asszonyt. Vádlón és agresszíven viselkedett vele, mint aki vallat és nem kérdez. Az egyébként remek kommunikátor Heller  alig jutott szóhoz, már kapta nyakába az Ön által papírról felolvasott újabb "kérdést". Rettenetes volt ezt látni akkor.

Azóta Ön már nem a kormány tévéjében kérdez. Most, hogy már egy "Egyenes Beszéd"nevű műsort vezet, kérdem Öntől, hogy nem óhajt e bocsánatot kérni, sajnos már csak Heller Ágnes emlékétől, aki két éve elhunyt. Heller holnap lenne 92 éves. A világhírű filozófus, aki példát mutatott tisztességből és emberségből is, megérdemelné Öntől ezt a jóvátételt. Sőt: ez jár neki. Végre, 11 év után, egyenesen kéne Önnek erről beszélnie, és bocsánatot kellene nyilvánosan kérnie. Én reménykedem.
Válaszát várva:  Kardos András  P. S. Nekem az is megfelel, ha az ATV-ben szóban kér bocsánatot.


 

Kommentek

h i r d e t é s