h i r d e t é s

Nyílt levelet írtak pedagógusok Orbán Viktornak - megfenyegették őket

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Nyílt levelet írtak pedagógusok Orbán Viktornak - megfenyegették őket

2019. április 11. - 16:45

Újabb fejlemények a budaörsi nyílt levéllel kapcsolatban - Az egész országban aláírást gyűjtenek a pedagógusok között.

A kép illusztráció!

Eddig összesen 292 budaörsi pedagógus írta alá azt az Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett nyílt levelet, melyben a tanárok egyebek mellett arra hívják fel a figyelmet, hogy a miniszterelnök megszegte az ígéretét

A pedagógusok felidézik: a változtatások legvonzóbb ígérete az egyösszegű béremelés és a bérek minimálbérhez kötése volt.

„Mint mindannyian tudjuk, Ön ezt az ígéretét nem teljesítette”

– teszik hozzá.

Az Orbán Viktornak írt nyílt levél szerzői a sok gratuláció mellett fenyegető levelet is kaptak, amelyet változtatás nélkül közlünk:

"Tollner Józsefnek és az összes aláírónak!

Mélyen nem tisztelt aláírók. Kormánypárti civil és oktatási szervezetek nevében írjuk levelünket. Arra szólítunk fel mindenkit, hogy töröljék ezt a nyílt levelet és kövessék meg a kormány oktatáspolitikáját ellenkező esetben a budaörsi diákok és tanárok- főleg az aláírók következményekkel nézhetnek szembe.
A jelenlegi magyar kormány a Hazáért dolgozik melynek eredménye, hogy Európa leggyorsabban fejlődő országa lettünk, biztonságos és stabil gazdasági háttérrel, így nem lehet okuk a panaszra. ha még is elégedetlenek saját és iskolájuk helyzetével az csak is az önök hibája lehet. Tiltakozásuknak nincs jogalapja és joguk sincs ahhoz, hogy Magyarország Miniszterelnökével szemben követeléseket fogalmazzanak meg. Ha ezt másképp gondolják úgy alkalmatlanok erre a pályára. Ennek következményei lesznek és diákjaik látják majd kárát.

Egyúttal felszólítjuk Budaörs teljes tantestületét, hogy határolódjanak el a Független Diákparlamenttől és nyílt hirdetményben tiltsák meg, hogy tanítványaiknak, hogy részt vegyenek a diákparlament április 26-i tüntetésén, mely Nagy Blanka szervezésében zajlik majd és a felvételihez előírt nyelvvizsga ellen zajlik!

A diákparlament célja nem más mint Hazánk szellemi nyomorba döntése. A jövő a szorgos és dolgos embereké mert csak a kemény munka hozhatja el Hazánk számára a megdicsőülést és e cél elérése kell hogy minden ember boldogságát kitöltse. Ehhez viszont kemény munka vér és verejték kell, melyre az oktatás készíti fel a jövő polgárait.

Az április 26-i megmozduláson mi is kinn leszünk és mindenkiről felvételt fogunk készíteni akiket utána azonosítani fogunk. Amennyiben egy budaörsi diák vagy tanár is kinn lesz úgy szankciókkal számolhatnak.

A budaörsi diákok közül senkit sem fognak felvenni középiskolába vagy felsőoktatásba és a budaörsi végzős középiskolások illetve tanáraik és családtagjaik számíthatnak elsőként a hamarosan újból bevezetésre kerülő kötelező katonai szolgálat keretében a besorozásra. Ez az intézkedés már a nőkre is ki fog terjedni és kezdeményezni fogjuk, hogy a sorozáson a nők haja is cipaszra legyen borotválva.

Gondolják át alaposan lépésüket, hisz jelenleg Európa legdinamikusabban fejlődő országa ellen lázítanak, mely a jólét és a bőség példaképe is lehet, ha engedik a kormány tervének végrehajtását.

Önökön múlik milyen jövője lesz tanítványaiknak. Az ő és családjuk érdekében alaposan gondolják át lépésüket.

Rosszul döntenek elsőként a Provokátor Figyelő oldalán láthatják viszont saját nevüket és képüket!

Speibe János
Civil Összefogás Fóruma- Újbuda

Egres Béla
Jövő generációja Egyesület

Máthé Elek
Keresztény Tanárok Egyesülete"