h i r d e t é s

Ön szerint mennyi időbe telik egy útkereszteződésben elhelyezett tükröt beállítani?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Ön szerint mennyi időbe telik egy útkereszteződésben elhelyezett tükröt beállítani?

2018. augusztus 01. - 16:04

 

Sajnos nincs információm arról, hogy ekkora kaliberű művelet elvégzése más magyar településen mennyi időt vesz igénybe, de "Szent István városában" erre is - úgy néz ki - hónapokat kell várni.

Utoljára július 19-én posztoltam erről a Facebook-on

Már akkor több, mint egy hónapja tartott ez az állapot, amelyet azóta is sikerül fenntartani. Ott és akkor a körzet képviselője elmondta nekem, hogy ő név szerint kit tart ezért felelősnek, de majd intézkedik - jelentsen ez bármit.

Azt is felajánlotta a probléma ecsetelésének hevében, hogy a jövő héten (már ez is több, mint két hete volt) hoz egy létrát és kulcsokat és én segítsek neki, mert együtt pikk-pakk beállítjuk a tükröket. A beállítás nagyon jó ötlet, de nem tartottam és tartanám Szerencsésnek, ha a képviselőúr és én nekiállnánk egy létrával és az említett kulcsokkal szerelgetni a köz tulajdonát.

Éppen ezért nagyon szépen kérem a körzet képviselőjét, hogy haladéktalanul intézkedjen a táblák beállíttasánáak ügyében és, ha egy mód van rá, ne arról beszéljünk legközelebb, hogy ő majd intézkedik, meg, hogy ki ennek a felőse, hanem oldja meg! És a fotón szereplő tükör mellett is akad még egy pár a környéken, amelyek fel vannak szerelve, csak éppen azok sincsenek beállítva, ezért nem érnek semmit.


 

h i r d e t é s