h i r d e t é s

Önkormányzati cég dolgozóival gyűjteti az aláírásokat a Fidesz

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Önkormányzati cég dolgozóival gyűjteti az aláírásokat a Fidesz

2018. március 01. - 07:31

 

Úgy értesültünk, hogy Völner Pál és a Fidesz kampányában aktívan részt vesznek az Esztergomi Kegyeleti Kft. dolgozói. Na nem önszántukból, hanem ügyvezetői utasításra.

Fotó: Völner Pál / Facebook

Az esztergomi kórház előtt és a buszpályaudvaron szólították meg az embereket a temetkezési cég munkatársai munkaidőben, támogatói aláírást kérve a Fidesznek. Forrásunk szerint így szeretné a jelenlegi ügyvezető igazgató bebiztosítani pozícióját a cégnél.

Nem új keletű dolog ez, hiszen a korábbi ügyvezető is hasonló "munkát" végeztetett a kegyeleti Kft. alkalmazottaival. Most a Fidesz kampányában kell dolgozni, aláírást gyűjteni.

A korábbi ügyvezető, szintén az esztergomi kórház elé irányította a vég munkatársait, akiken keresztül arra buzdította az embereket, ha eljön az idő, a céggel temettessenek

- ez kissé morbid, emlékszik vissza a lapunknak nyilatkozó, volt dolgozó.

Ahogy a korábbi, úgy a jelenlegi munkaszerződésekben sem szerepel, hogy kampányidőszakban a Fidesznek gyűjteni kell, ahogy az sem, hogy a dolgozók munkaidőben elhagyhatják a cég telephelyét. Viszont megtörtént, hogy a kötelezővé tett aláírásgyűjtés miatt  nem tudták a dolgozók megfelelően ellátni a cég telephelyén a munkájukat. Az egyik temetőben éjszakára nyitva maradt a nyilvános WC ajtaja, amelyért büntetésként a cég minden egyes dolgozójától levont 10 ezer forintot a minőségi pótlékokából.

Így dolgozik és dolgoztat az ország legnagyobb kisebbsége, a Fidesz. A kiszolgáltatott emberek által gyűjtött aláírások tükrében pedig Völner Pál erkölcsi aggály nélkül bármikor elmondja, és választási szórólapjára rá is nyomtatják, hogy ő bizony a körzetében élő emberekért dolgozik. Na, persze.


 

h i r d e t é s