fbpx Orbán beáldozta Kiss Lászlót… | CIVILHETES

h i r d e t é s

Orbán beáldozta Kiss Lászlót…

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán beáldozta Kiss Lászlót…

2016. május 12. - 11:50
1 komment

 

Orbánék eddig a pénzt és a vagyont lopták, de mára, Habony és Rogán már tudatmódosító módszereikkel a szavak jelentését lopják ki, a szavak eredeti tartalma mögül.

Forrás: hirhatar.com

Mára az Orbáni értelmezésű politika szó, bulvárt és botrányt takar!

Az országot leöntötték Isaura színvonalával, eközben maguk és egy szappan opera rendezőivé és szereplőivé váltak!

A 2016-s év nem a Fidesz sikereiről szól, akár a választásokat, akár a vasárnapi zárva tartást nézzük, de ide tartozik az a nyilvánosságra került lopás és közpénz jelleg változás tömeg, ami elöntötte az országot. Működésbe lépett a Habony és Rogán által vezényelt tudatmódosító csoport és keresett egy olyan történetet, amely felül tudja írni az emberekben, azt a megroggyant Fidesz képet ami kialakult. Az áldozat Kiss László lett, őt mindenki ismeri, megjeleníti azt a macsó kultúrát amit a Fidesz képvisel, ezzel azonnal két csoportra osztották az embereket. Szerencséjükre megszólalt Acél Endre is aki - a letűnt világ és az elmúlt évek nagy tematizátora volt-, balfék módjára elefántként belerontott a magyar közbeszéd közepébe és azt telefröcsögte hülyeséggel. Sokat segített Orbánénak abban, hogy az emberek ne a Nemzeti Bank érthetetlen, felesleges és vélhetően bűncselekménnyel kísért tevékenységéről beszéljenek.

Orbán és az ő rendszere még él, Kiss László már csak fizikailag él, a magyar társadalom pedig félre van vezetve, mert sem a bűncselekmények sem pedig Kiss valódi felelőssége nem került igazán felszínre, nem lett elítélve senki, nem alakult ki törvényi és erkölcsi zsinórmérték az ügyekben.


 

1 komment


Kommentek

h i r d e t é s