h i r d e t é s

Orbán kettő gumicsontot dobott az ellenzéknek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán kettő gumicsontot dobott az ellenzéknek

2020. november 11. - 12:20

Az ellenzék értetlensége biztosítja Orbán 2/3-t!

A kép illusztráció! - Forrás: pestibulvar.hu

Miközben 90 napra tejhatalmat kapott a kormány mert a korona vírus súlyosan jelen van a mindennapokban, a kormányzati teljesítmény az egészségügy, szociális területen mérhetetlen, a munka világa szétesőben van, az öregek sosem látott kiszolgáltatottságban, a gyerekek korosztálytól függően vagy fenyegetettetek, vagy kizártak a hagyományos oktatásból, külpolitikailag haladunk az izolálódás felé, a gazdaság mélyrepülésben.

Az ellenzék a totális tanácstalanságban, érthetetlen ügyeket próbál generálni, biciklisávok, különadók, Városliget, állatkerti igazgató váltás stb.

Majd jön Orbán és két gumicsontot dob az ellenzéknek, a választási törvényt, valamint a férfi és nő definiálását!

Döntési helyzet van, moralizál az ellenzék, vagy választást akar nyerni, mert a kettő jelen esetben nem keverhető. Orbán gumicsontja a többség számára érthetetlen (választási törvény), vagy egyetért Orbánnal (nemek vonatkozásában). A fenti két probléma néhány százezer embert érint, valamint kifejezi az ország szolidaritási és kulturáltsági szintjét, azonban a szavazók elemi többségét meg sem érinti. Orbán jól kalkulál a hazai jövővel kapcsolatban, mert tudja, hogy a két gumicsontot az ellenzék nem lesz képes kezelni, valamint arra is alkalmas, hogy a liberálisokról leválassza a Jobbik szavazóit.

Sajnos az ellenzék teljes kommunikációja a két fenti témára fog koncentrálódni. 

A végén az Orbán azt mond, amit majd akar! 

Az ellenzék nem lesz képes arra, hogy annyit mondja két törvényről, hogy a kormányzati alkalmatlanság igazi mércéje és a hatalom erőszakos gyakorlásának igazolása, mert nem az emberek védelmére és gyógyítására szolgál, hanem a kormányerők hatalmának bebetonozására! 

Az ellenzéki szavazók egy kisrésze azt hiszi, hogy a SZEF-ügye Orbánt buktató, vagy az arculatát megkarcoló ügy, sajnos az látható, hogy a társadalom egy szűk értelmiségi sávját kivéve még az ingerküszöb közelébe sem ér el. (A fiatalok példamutató beleállása az ügybe, visszahozhatja a reményt, hogy a magyar ifjúságnak nem minden része tompult el és vált érzéketlenné az elmúlt évtizedekben.)

Csendben épül Orbán újabb kétharmada, de nem a választási törvénymódosítások miatt, hanem az ellenzék stratégia alkotásra képtelen vezetői miatt!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s