h i r d e t é s

Orbán Ráhel barátnője kétmillió forintos fizetést kap egy állami pénzzel kitömött divatcégtől

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orbán Ráhel barátnője kétmillió forintos fizetést kap egy állami pénzzel kitömött divatcégtől

2019. április 04. - 09:01

 

Ő a legalkalmasabb arra, hogy felvirágoztassa a magyar stílust, amelyet aztán szerte a világba exportálhatunk. - írja a 168ora.hu.

Illusztráció: mfor.hu

Egy Istenhegyi úti villában szabják, formálják, alakítják a magyar divatot a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel bábáskodásával. Ebben a villában dolgozik a 18 fős Magyar Divat és Design Ügynökség, amelynek vezetője Orbán Ráhel barátnője, a 29 éves Bata-Jakab Zsófia mindezért havonta bruttó 1,95 millió forintot kap

- írta a HVG alapján az Index.

Telik az impozáns fizetésekre, hiszen a cég a múlt hónapban egymilliárd forintot kapott 2019-re az állami divatipar felvirágoztatására.

A hetilap szerint az állami divat a Budapest Central European Fashion Weeken formálódott tovább, amelynek múlt heti zárt körű megnyitójára nem hívták el a magyar divatipar két ismert szereplőjét, Herczeg Zoltán és Náray Tamást sem. Ott volt viszont, és az asztalfőn foglalt helyet Orbán Ráhel. A kormány egyébként nemrég kiemelten támogatandó területnek nyilvánította a magyar divatipar exportját, szóval újabb állami pénzek csoroghatnak majd a barátnő cégéhez.

Forrás: nlcafe.hu

A lap Bata-Jakab mellett Forintos-Szűcs Anitát és Abodi Dórát említi mint a magyar állami divatipar alakítóit, valamint Rogán Antal feleségének, Rogán Cecília divatipari próbálkozásait is említi, utóbbi mostanában egy ruházati termék plakátjain pózol.

168ora.hu


 

h i r d e t é s