h i r d e t é s

Orosz Bernadett szerint „szenilis” a támadója, ha semmire sem emlékszik a verésből

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Orosz Bernadett szerint „szenilis” a támadója, ha semmire sem emlékszik a verésből

2020. február 21. - 07:42

 

Ugyan mit várhatunk tőle, mint hirtelen szenilitást – jegyzi meg ironikusan a nő. - írja az nlcafe.hu.

Ahogy azt mi is megírtuk, a sajtóban magyarázkodik Orosz Bernadett támadója. Az egykori alezredes a Borsnak elmondta, nem is volt olyan durva a támadás, amilyen a képeken látszik, és „tönkrement az élete”. A hvg.hu vette észre, hogy a megvert bujáki nő a Facebookon reagált a Bors cikkére, mely néhány órája megszólaltatta a volt katonát, aki Orosz Bernadett szerint majdnem halálra verte őt.

Bernadett azt követően írta meg a bejegyzést, hogy a veréssel megvádolt volt katona, K. István interjút adott a Borsnak, melyben azt állította, semmire nem emlékszik.

Ugyan mit is várhatnánk az elkövetőtől, mint fiktív lejárató hadjáratot az áldozat ellen, hirtelen szenilitást…… – kezdi posztját a nő. – Maga a »nem emlékszem« is kiüti nálam a biztosítékot, mert nem ez az igazság. Az előző két bántalmazásra sem emlékszik?!

 – vonja kérdőre. 

Orosz Bernadett először a Facebookon számolt be a brutális bántalmazásról, a közösségi oldalra kitette a képet felismerhetetlenségig összevert arcáról, hogy segítséget kérjen, ugyanis, mint mondta, a rendőrség szabadon engedte bántalmazóját.

A mostani posztjának szövege itt olvasható:

nlcafe.hu


 

h i r d e t é s