h i r d e t é s

Övek, pénztárcák, kézitáskák – dizájner kiegészítők a Guess-től

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Övek, pénztárcák, kézitáskák – dizájner kiegészítők a Guess-től

2022. május 24. - 14:28

Nemcsak a ruha teszi az embert, tartja a régi közmondás. Mennyire igaz! Valóban nem kizárólag a ruhadarabok azok, amik sokat nyomnak a latba, már ha a megjelenés milyenségéről van szó. A belső értékek fontossága megkérdőjelezhetetlen, de jelenleg maradunk a kiegészítők világában, ahol bizony színpompás variációk kínálják előnyeiket!

Melyik márka a befutó?

Na ez az a kérdés, amire képtelenség egyetlen releváns felelettel válaszolni. Hogy miért? Azért, mert a felhozatalt több erőteljes márka alakítja, formálja. Itt van például a Guess. Ki ne ismerné a vagány megoldásairól híres gyártót, aki egy valamire nem hajlandó. A szürkeségre. Mármint természetesen nem szín tekintetében. A sablonosság az, ami egy az egyben ismeretlen a cég életében, s ez bizony minden egyes kollekcióban megmutatkozik. Még a kiegészítőkben is! Öv, táska vagy más? Nem vitás, hogy az extravaganciával fűszerezett alternatívák vonzzák a tekinteteket, az elismeréseket és a bókokat. Mert különlegesek. S mi a legnagyobb érték abban a világban, ahol amúgy a tömegcikkek uralkodnak? Még jó, hogy az egyediség felvállalása! Nincsen ennél trendibb irány, és ennél stílusosabb döntés. Ehhez pedig óriási hozzájárulást jelenthetnek azok a kiegészítők, amik feltehetik az i-re a pontot, már ami a vonzó, ellenállhatatlan kisugárzást illeti.

Ki az, akiről semmiképpen sem jó ötlet megfeledkezni?

Karl Lagerfeld joggal kér szót és figyelmet magának ott, ahol a divatosság a téma. Nem véletlenül említjük meg mi sem, hiszen képtelenség figyelmen kívül hagyni azt a fajta sokoldalúságot és sokszínűséget, amit a gyártó kínál a termékein keresztül. Ráadásul újabb legendával állunk szemben, lévén a vállalat nem most kezdte a pályafutását, ami jól látható a kollekciók minőségén, milyenségén. Nem csoda, hogy a statisztikák szerint egyre többen választják azt, amit a cég értelmezésében a megbízhatóság jelent. Ugyanis ez nem merül ki a maximális minőségben. A stílusosság, a karakteresség is hozzá tartozik, amitől ezer közül is felismerhetővé válik egy-egy ruhadarab.

Kivel zárjuk a sort?

Végül, de a legkevésbé sem utolsó sorban Tommy Hilfiger is feltűnik a színen. Valójában soha nem is tűnt el onnan, mert hogy megunhatatlan. Az extravagancia a portáján annyira nem gyakran látott vendég, ellenben a jó értelemben vett mindennapi stílusosság annál inkább. De ez nem mindennapos kisugárzást jelent, sőt. Épp ellenkezőleg! Pusztán arról van szó, hogy a gyártó kínálta kellem nap, mint nap kiélvezhető, kihasználható és büszkén hordható! A híres divattervezőről elkeresztelt cég sem most kezdte a pályáját, ami ténylegesen visszatükröződik a paletta tagjaiban. Minden megtalálható bennük, ami csak elvárható az aktuális trend szemével nézve, de a hagyományos értékek is teret-helyet kapnak, amitől aztán az ellenállhatatlanság egy percig sem kérdéses. Nem ok nélkül szavaznak a márkára világszerte több tízmillióan. Már bizonyított. És bizonyít, folyamatosan. Hiszen nincs megállás. Sem a divatban, sem az életben, sem e kettő összefonódásában!


 

Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s