h i r d e t é s

Peking óta Orbán ki akar lépni az EU-ból!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Peking óta Orbán ki akar lépni az EU-ból!

2017. május 17. - 18:17

 

Gyurcsány itthon hazudott éjjel-nappal, Orbán nagyobban játszott. Az Uniónak és egész Európának hazudott ugyan abban a műszakbeosztásban. Most egymást vádolják, és kérdezik a támogatóikat, hogy ki a nagyobb tolvaj, vagy gazember, ki ártott többet Magyarországnak.

Forrás: nol.hu

Gyurcsány papírokra hivatkozva, meg a miniszterelnöki múltjára, tolvajozza Orbánt, miközben még azt sem tudja megmondani, hogy kivel tárgyalt, ki volt a közvetítő.

A meglepő az, hogy van egy vád, ami vagy igaz, vagy hamis, de egy aktív miniszterelnök ellen irányul, de a főügyész a füle botját sem mozdítja, nem indít nyomozást csak ül és nem teszi a dolgát.

A hamis vád nagyon súlyos cselekmény, ha a vád igaz, még nagyobb a magyar társadalom előtt álló megoldandó probléma!

Nem az a baj, hogy hazudtak, hazudnak és hazudni fognak, az sem, hogy loptak, lopnak és lopni fognak, hanem az, hogy közben a magyar társadalom lesüllyedt egy olyan morális szintre, ahonnan a felemelkedésnek, már a pénzhez, jóléthez semmi köze sincsen.

Mind a ketten azt üzenték, és üzenik, hogy ne törődj semmivel, csak a saját, akár nagy, akár kisstílű céljaiddal, hazudj, gázolj át a másikon, fenyegesd meg, csináld ki a neked ellentmondókat, vagy az ellened lépőket. Az igazság minden esetben hosszútávon fog kiderülni, de te addig megélheted azt, ami jó neked. Köpj a jogra, a jogállamiságra,negligálj mindenkit, aki nem azt teszi, amit te mondasz, keress elő közepes képességű, de nagy gazember szereplőket, akiket ha baj van, bármikor odavethetsz az ellened fellépőknek!

Szolgáld Orbán Viktort és akkor te is lophatsz, hazudhatsz, nagyképűsködhetsz, mindent megtehetsz, még azt is, amire nem gondoltál! Tiéd lehet egy műfüves focipálya egy sűrűn lakot lakótelep közepén, akár máshol fizetett munkásokkal is csináltathatod, elszámolják majd neked, ha ellopod és leadod a haszon rájuk eső részét!


 

h i r d e t é s