h i r d e t é s

Rejtélyes fénykorong lebegett a floridai lelkész nappalijában - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rejtélyes fénykorong lebegett a floridai lelkész nappalijában - VIDEÓ

2020. november 03. - 13:54

 

A rendőrségi káplán azt mondja, sok mindent látott, de most megijedt.

Forrás: Ring.com

A floridai Daytona Beachen élő Monzell Ford arra ébredt az éjszaka közepén, hogy folyamatosan jelez a háza földszintjén működő mozgásérzékelő. A rendőrségi káplán azt hitte, valaki betört hozzá, de amikor a telefonján megnézte a biztonsági kamera képét, valami sokkal félelmetesebbet látott – mesélte a lelkész az ABC hírcsatorna helyi híradójának.

Monzell azt mondja, amikor meglátta a fénykorongszerű jelenséget a képernyőn, egy pillanatra azt hitte, képzelődik. Lement a lépcsőn, hogy a saját szemeivel is megnézze, mit történik, de nem látott semmi szokatlant. Aztán újra a képernyőre nézett, és látta, hogy a korong még mindig ugyanott van.

A lelkész próbált logikus magyarázatot keresni a jelenségre. Eszébe jutott például, hogy egy levegőben úszó, apró szemcse lebeg a kamera lencséje előtt, de amit látott, az ehhez túl nagy volt. A fénykorong néhány órán keresztül ide-oda lebegett a nappaliban, majd apró darabokra esett és felszívódott.

Mozell azt mondja, a munkája során látott már néhány félelmetes dolgot, de most először komolyan megijedt, mert azóta sem tudja, mit látott, csak azt, hogy nem fizikai dolog volt. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s