h i r d e t é s

Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rejtélyes Maldív-szigeteki utazásokról, milliárdos lopásokról ír az ördögügyvédje

2019. október 09. - 12:32

 

A győri polgármester szexbotrányát kirobbantó szivárogtató szerint nem csak egy repülőgépet szokott használni Borkai köre, van még egy a Cessnán kívül. - írja a propeller.hu.

Azt is állítja, hogy a Maldív-szigetekre is ki szoktak ugrani évente egyszer az érintettek.

Most szexvideó helyett korrupciós ügyekről ír az ördög ügyvédje néven szivárogtató blogger. Milliárdos lopásokat emleget a bejegyzés szerzője, illetve azt állítja, hogy polipként hálózza be Győr városát a helyi elit.

Az Átlátszó megtalálta Borkai ügyvéd barátjának, Rákosfaly Zoltánnak a kisrepülőgépét, amivel Horvátországba mehettek Borkaiék. Most a blogger arról ír, hogy

a 2008-as évjáratú Cessnán kívül még egy repülőt szoktak használni az érintettek.

Szabó Ervint – aki az Index szerint a keddi videóban feltűnt – is említi a bejegyzés azzal kapcsolatban, hogy a Diákolimpia 2017 Kft. tulajdonosa és hiába volt egy négyszer olcsóbb ajánlat, két éve a Diákolimpia 2017 Kft. nyerte azon a győri városi pályázaton, amelyet a győri diákolimpia étkeztetési feladataira írtak ki. Azt is hozzáteszi a blog szerzője, hogy

körön kívülinek Győr belvárosban gyakorlatilag nem lehet éttermet nyitnia 2006 óta.

Több győri cégvezetőt is név szerint említ az ördög ügyvédje és azt állítja, hogy érintettek lehetnek több korrupciós ügyben. Kitér Bolla Péter kabinetvezetőre, akire szerinte Borkai mestereként tekint, de szóba kerül a város aljegyzője, Csörgits Lajos is.

A blogger szerint az érintettek közül

többen részt szoktak venni egy évenkénti Maldív-szigeti kiruccanáson. A szivárogtató úgy véli, érdemes megkérdezni miért járnak oda és mit csinálnak ott.

A bejegyzés szerint tegnap már konkrét fenyegetések érték a blog szerzőjét. Azt írja:

engem nem tudnak megijeszteni. Ha velem bármi történik, sokkal több s**r fog a nyakukba ömleni, mint amennyit valaha el tudtak képzelni.

propeller.hu


 

h i r d e t é s