h i r d e t é s

Rendezvényszervező szolgáltatása uniós pénzből az Adrián

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Rendezvényszervező szolgáltatása uniós pénzből az Adrián

2019. október 07. - 07:10

"A győri polgármester adriai kikapcsolódása érdekes, de nekem -foglalkozási ártalom- erről is az EU pénzek elcs.szése jut eszembe... " - írja Hadházy Ákos a Facebookon

Lány az Adrián, lány a TV2-n

Egy információ szerint ugyanis a jachton B. Zsolt részére komplex szolgáltatást nyújtó egyik hölgy és testvére EU támogatást kaptak. Ezt pedig a TV2 -nyilván horribilis pénzért- még reklámozza is.

Valóban megtalálható a TV2 spot:

az abban szereplő hölgyek pedig a megszólalásig hasonlítanak a jacht "személyzetére".

Gyorsan utánanéztem az adatbázisban, és hát : a filmen szereplő hölgy egyike annak az ikerpárnak, aki 3 MILLIÓ EU TÁMOGATÁST KAPOTT KOMPLEX RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZOLGÁLTATÁS bevezetésére :)(plusz 3 milliót esküvői ruhaszalon megnyitására, amiből többek között egy Iphon 6-ost vehettek, a pályázati anyag szerint)

Az adriai munka alapján elég vicces mondatok vannak a projekt leírásában, pl.: " Elsősorban esküvőkkel, leány- és legénybúcsúkkal foglalkoznék, majd szolgáltatásomat kibővítve tervezem gyermekprogramok, születés- és névnapi bulik, illetve nagyobb céges rendezvények lebonyolítását is" De azt is megtudtuk, hogy "a rendezvényszervezés, mint szolgáltatás itt Székesfehérváron és közvetlen környékén még kevésbé ismert tevékenység", bár ennek ellent mond, hogy "Bár leendő vállalkozásom közvetlen környezetében található ugyan rendezvényszervező iroda, de egyik sem nyújt komplex szolgáltatásokat"....A hölgy az EU pályázatban leírja, hogy "ügyfeleim kéréseit kielégítve a maximumot tudom nyújtani mindenkinek" valamint "rugalmasságomat és fiatalos lendületemet kihasználva szeretnék mindenki rendelkezésére állni"

Ez elég vicces elsőre, de természetesen ez az egész történet egészen szomorú, sok-sok aspektusból. Ha a korrupciós szálakat nézzük, akkor persze a kérdés, hogy B.Zsolt valóban valami ellentételezéseként kapta-e a szolgáltatásokat. Azonban ez a mellékszál is fontos, talán még fontosabb, mert ez is megmutatja: a minden kontroll nélkül szórt EU támogatások nemhogy nem segítenek, hanem kifejezetten ártanak hazánknak. Sokan gondolhatják ugyanis- mi azzal a baj, hogy ez a hölgy leakasztott 3 milliót, ráadásul a filmből úgy tűnik, a másik 3 milliót még használják is anyukájuk varrónői tudására alapozva? Hát az, hogy NEM MINDENKI KAP 3 milliót. Számtalanszor láttuk és bizonyítottuk, hogy fideszes politikusok kézzel osztogatják az EU támogatásokat. És tessék belegondolni, hogy ez a hölgy -talán B.Zsoltnak tett szívességért cserébe??- 3 millió előnyben van azzal szemben, aki szintén gondolkodik ilyen dologban, de nincs közel -ANNYIRA biztosan nem- a "tűzhöz". A Fidesz sok tízezer embert vesz meg ezekkel a támogatásokkal, ezekből fizeti ki nem csak Mészáros Lőrincet (Orbánt), de jóval kisebb pénzekkel támogatóinak egész seregét. Aki pl kap 30 milliót arra, hogy cégének "székhelyeként" vegyen magának egy frankó lakást, annak máshogyan süt majd a nap- de ezzel azonnal zsarolhatóvá vált, a Fidesz megvette őt- EU pénzekből.

A vállalkozásoknak csak kb 25 százaléka kap EU támogatást, a maradék 75% nem. Ez pedig ahhoz vezet, hogy Magyarországon az a cég lesz vaskos versenyelőnyben, aki hozzájut ehhez a forráshoz. Ehhez viszont nem innovatívnak, szorgalmasnak, tisztességesnek kell lenni, hanem csak jól kell.....helyezkedni...Minél közelebb lenni a hatalom szerszámához. Ez pedig azt jelenti, hogy elcs.szünk 30 ezer milliárd forintot és a végén azok a cégek maradnak fent, akik hajlandóak a korrupcióra.

Ha az EU nem veszi észre, hogy EU Ügyészség nélkül ez a folyamat megállíthatatlan, ne csodálkozzon, amikor az ő pénzükből fenntartott Orbán-rendszer szétveri majd az egészet.
Végül mégegy fontos dolog: az EU reklámért nyilván egy halom EU pénzt kap a TV2 is- így fizeti Brüsszel a mocskos propagandaadót is.

Bizony, ilyen tanulságai is van annak a szexvideónak.

Hadházy Ákos