h i r d e t é s

Újabb súlyos fotó került elő Borkai Zsoltról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Újabb súlyos fotó került elő Borkai Zsoltról

2019. október 06. - 06:37

 

Egy blog publikált egy fotót, amin a szerző állítása szerint Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere látható (a hasonlóság mindenesetre nagynak tűnik), amint egy fiatal szőke nővel létesít testi kapcsolatot. - írja az atv.hu

Forrás: azonnali.hu

A képen ráadásul nem ketten vannak.

Az „Ez az ördög ügyvédje” című blog szerzője nem árulja el a kilétét. Szombat reggel viszont megjelntetett egy képet, amihez azt írta, segíti tovább az elmélkedést, vajon Borkai miért nem tett ellene feljelentést egyik korábbi írása miatt.

Ezen a képen a szerző állítása szerint a győri fideszes polgármester látható, amint szexuális kapcsolatot létesít egy fiatal nővel. Az Azonnali a blogra hivatkozva azt írja, mindez azért is érdekes, hiszen az újrázni kívánó fideszes polgármester a saját honlapján olimpikonként és családapaként reklámozza magát, és azt írja: semmire sem olyan büszke, mint a családjára.

Ha elmúlt 18 éves, kattintson >> ide << és megnézheti a teljes képet!

Szombat este – nyilván az ügyre reagálva – a polgármester kiposztolt a Facebookra egy családi fotót, mindössze annyi szöveggel, hogy „Kitartunk. Jóban, rosszban.” Nagyon úgy tűnik, hogy a fotó a győri Audi Arénában készült, ahol szombat este épp Ákos adott amúgy koncertet.

A Pornhub-on már videó is van Borkai Zsoltról >>


 

Kommentek

h i r d e t é s