h i r d e t é s

Reviczky Gábor beszállt a Fidesz kampányába, de előtte önkormányzati lakást kapott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Reviczky Gábor beszállt a Fidesz kampányába, de előtte önkormányzati lakást kapott

2019. szeptember 12. - 06:24

 

"A mindennapi ingázás mind anyagilag, mind korából fakadóan megterhelő számára." - írja a hirklikk.hu.

Forrás: Bácskai János/Facebook

Szeptember 4-én Bácskai János polgármester soron kívül javasolta, hogy a színész egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhessen a Ferenc téren

- tudta meg a 444.hu.

A lap hozzáteszi: rá négy nappal, szeptember 8-án Bácskai János Facebook-oldalán büszkén mutatta be az őt támogató csapatát, ahol az első sorban ott áll a friss ferencvárosi lakos, Reviczky Gábor is (lásd. borítóképünket). Az indoklás így szól:

Naponta öt órát autózik (Reviczky Gábor - a szerk.), a folyamatos időveszteség miatt több szerepet is vissza kellett már mondania. Munkája főként a fővároshoz köti, a mindennapi ingázás mind anyagilag, mind korából fakadóan megterhelő számára.

A 444.hu felhívja rá a figyelmet, hogy a Fideszt  vállaltan régóta támogató Reviczky piaci alapú lakásbérlésével kapcsolatban visszaélés nem merült fel. A szerződése határozott időre, egy évre szól. Az ingatlant nem sajátíthatja ki. A megállapított bérleti díj nagyon jutányos, de nem komikusan alacsony. A Kossuth-díjas színésznek havonta 138.962 forintot kell fizetnie, ami nagyjából a fele a Ferenc téri hasonló paraméterű lakások bérleti díjának.  

hirklikk.hu


 

h i r d e t é s