h i r d e t é s


Robert Fico beengedi a migránsokat, Orbán megint egyedül maradhat!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Robert Fico beengedi a migránsokat, Orbán megint egyedül maradhat!

2017. június 19. - 16:55

 

Orbán egyedül maradhat

Orbán egyedül maradhat - Forrás: ATV.hu

A szlovák miniszterelnöknek megjött az esze, mert felmérte, hogy a sehova sem vezető „szabadságharc” helyett jó üzleteket kell kötnie, és ebben többet ér ezer migráns befogadás, mint egy végeláthatatlan harc a szervezettel.

Fico jogász, olyan jogász akinek gyakorlata van, éppen ezért jól tudja, hogy nagyobb értéket képezhetnek egy per alatt elbukott üzletek, mint az adott esetben megnyert migránskvóta per. Orbán még köti az ebet a karóhoz, azonban várható, hogy először a csehek, majd a lengyelek is kifarolnak, és így az összes politikai probléma bezuhan a magyar asztalra.

Románia életszínvonala utolérte a hazánkét, azonban ők nem foglalkoztak ilyen társadalom megosztó kerítéssel, migráns üggyel, náluk van ügyészség, a korrupt politikusok egy része börtönben van, nem építenek stadionokat és nem gondolják, hogy Európában a románok a legokosabbak.

Szép lassan kifizetjük Orbán számláját, és megkapjuk az áldásos tevékenységének következményét a retardált Magyarországot! Láthatóan ebből az állapotból nem kér Robert Fico!h i r d e t é s

betöltés...

;