h i r d e t é s

Rogán Antal bejelentette, hogy a kormány jövőre is indít nemzeti konzultációt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rogán Antal bejelentette, hogy a kormány jövőre is indít nemzeti konzultációt

2019. június 20. - 13:08

 

A kormány szeretné a nemzeti konzultációkat folytatni, és - akárcsak idén - jövőre is indít olyat, amelyik a következő költségvetés megalapozását készíti elő - mondta Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője az Országgyűlés igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén.

Budapest, 2019. június 20. Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b) beszél az éves meghallgatásán az Országgyűlés igazságügyi bizottságának ülésén az Országház Nagy Imre termében 2019. június 20-án. Mögötte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára. - Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A miniszter azt mondta, hogy a 2020-as költségvetés is az emberek véleményét figyelembe vevő családvédelmi akcióterven alapszik.
Közölte, a családok támogatására már most ezermilliárd forinttal többet fordítanak a költségvetésben, mint 2010-ben, az utolsó Gyurcsány-kormány idején benyújtott büdzsében tették. Ezt az összeget 2020-ra, a családvédelmi akcióterv elfogadásával további több mint 200 milliárd forinttal emelik meg - tette hozzá. (MTI)


 

h i r d e t é s