h i r d e t é s

Rogán Cecília most már ország-világ előtt megmutatja, mire jók a közpénzmilliók

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rogán Cecília most már ország-világ előtt megmutatja, mire jók a közpénzmilliók

2020. március 09. - 06:29

 

Nem sokkal azután, hogy Rogán Antal propagandaminiszter bejelentette válását, újra nyilvános lett Rogán-Gaál Cecília Instagramja. Erre töltött fel visszafogott képeket a debreceni Davis-kupáról, ahová azért ment ki, hogy Fucsovics Mártonnak szurkoljon – írja a 444.

Rogán Cecília - Forrás: Mohai Balázs/MTI


Forrás: instagram.com

A lap szerint, a képekből nyilvánvaló, hogy a sikeres üzletasszony egyáltalán nem tolja előtérbe értékes ékszereit, egy éles szemű tumblr-felhasználó kellett hozzá, hogy az instasztorijában kiszúrja a három karperecet, amelyek ránézésre egyértelműen a Cartier közkedvelt szériájába tartoznak.

A Love Bracelet sorozat három darabja együttesen 21 millió forintot érhet, de ezen nem érdemes fennakadni, hiszen Rogán-Gaál Cecília elmúlt években mutatott üzleti teljesítménye felér egy Mészáros-csodával: Sarka Katával közös cége, a Nakama & Partners 2016 és 2018 között meghuszonháromszorozta a bevételeit, és 56-szorosára növelte az adózott nyereségét.

Mivel Rogán-Gaál Cecília nem csak sikeres üzletasszony, hanem a sportok szerelmése is, ezért az adófizetők is biztosan megértik, hogy ezekből a sikerekből ők is kivették a részüket, ugyanis a Cili cége által szervezett sporteseményeket eddig 273 millió forinttal támogatták állami cégek.

A 444 szerint könnyen lehet, hogy nem is ő vette azt a karkötőt, barátnője és üzlettársa, Sarka Kata kezén ugyanis szintén a szakítása után, 2017-ben tűnt fel a híres szerelmi karkötő.

Szóval jól nézzék meg a most már újra nyilvános Instagram-oldalon megjelent fotókat, na meg Cili sztoriját is, ahol látható az átlagember számára megfizethetetlen karkötő is, hogy maguk is lássák, mit ér az a rengeteg állami támogatás. (ellenszel.hu)

Frissítés (2020. március 10. 6:46)

"A fenti cikkünk alkalmas volt arra, hogy az üzletasszonyról olyan benyomást keltsen, mintha csak 21 millió forintnyi ékszer lett volna rajta. Ez valóban igaz Rogán Cecília egyik karjára, csakhogy egy olvasónk azóta jelezte, hogy a másik karján is értékes tárgy, egy 34 mm átmérőjű Rolex Pearlmaster óra látható." Az óra újonnan 40750 euró, vagyis 13,7 millió forint.


 

h i r d e t é s