h i r d e t é s

Rohadó, penészes szendvicsekre panaszkodnak a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rohadó, penészes szendvicsekre panaszkodnak a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök

2019. augusztus 05. - 08:47

 

A Zsaruellátó Facebook-oldalon horrorfilmbe illő, szinte már életre kelő szendvicseket mutogatnak. A BRFK szerint nincs gond a saját ellátmányukkal. - írja a nepszava.hu.

A Zsaruellátó Facebook-oldal szerint ilyen szendvicseket is kaptak a Maccabi Játékokat biztosító rendőrök Fotó: Facebook/ Zsaruellátó

Cseppfolyós uborka, erjedt, bűzölgő retek – ilyen szendvicsfeltételeket mutatnak be a Maccabi Játékok rendezvényre kivezényelt rendőrök a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalon. 

A panaszokra az RTL Híradója figyelt fel; a csatorna megszólaltatta az oldal kezelőjét, Fekete Zsuzsannát, aki szerint naponta futnak be hozzájuk romlott ételekről beküldött fotók, többen pedig rosszullétre is panaszkodtak a sportrendezvényt biztosító rendőrök közül.

A televízió megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is: utóbbi tökéletes állagú szendvicsekről készített képekkel demonstrálta, hogy náluk nincs gond az ellátmánnyal – mint írták, rendőreiknek naponta háromszor frissen csomagolt szendvicseket és ásványvizet osztanak ki. 

A BRFK ugyanakkor jelezte, a más állományokból kivezényelt rendőrök ellátásáról nem tudnak nyilatkozni – az pedig a Facebook-oldalról sem derül ki, hogy ki, melyik kötelékben dolgozik a hozzászólók közül.

nepszava.hu


 

h i r d e t é s