fbpx Sebestyén Balázs beszólt a taxisoknak: Az Uber százszor jobb! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Sebestyén Balázs beszólt a taxisoknak: Az Uber százszor jobb!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sebestyén Balázs beszólt a taxisoknak: Az Uber százszor jobb!

2016. január 19. - 12:48
0 komment

 

Budapest – Az Uber százszor jobb szolgáltatás, mint a taxi! – állapított meg Sebestyén Balázs (38) a Morning Show adásában, ahol Vadon Janival (45) és Rákóczi Ferivel (45) beszélte ki a Budapest belvárosában zajló Uber-ellenes taxis tüntetést.

Fotó: RAS-Archivum


Sebestyén Balázs szerint az Uber jobb, mint a taxi / Fotó: RAS-Archivum

– Adózásilag megértem, meg a sok terhet is megértem, magam is sokat taxiztam, de erre fel kell készülni. Én, ha taxis lennék, már most váltanék, és mennék Uber-ezni. Tényleg! – magyarázta a műsorvezető, és rátett egy lapáttal.


Blokád alá vették a belvárost az Uber ellen tiltakozó taxisok / Fotó: Gy. Balázs Béla

– A másik, hogy nem lehet ennyi taxis! Nem tudom, a főváros ezt miért nem szabályozza? Ötezren vannak? Hatezren vannak? Nyolcezren vannak? Hát, mi az istennek? Miért nem mondják meg, hogy 2500 a felső határ, és azt nem léphetik át, úgy, ahogy Londonban. Ott, amikor egy kihullik felül, egy bejön alul. Így mindig ugyanott van a kereslet és a kínálat – magyarázta, és hozzátette. – Már minden hülye taxizik!


Fotó: Isza Ferenc

Kiderült, hogy Rákóczi Feri nemrég kipróbálta az Uber-szolgáltatást, és elégedett volt. – Hihetetlen, miket lehet ma már csinálni az okostelefonnal – áradozott Feri a modern hírközlési technológiáról, és Balázs egy példával érzékeltette, hogy ezt a fejlődést nem lehet feltartóztatni. – A postások se tüntettek, amikor bevezették az e-mailt! Dubaiban már drónok viszik ki a leveleket, ott már nem kellenek postások. Felszáll a drón, és a kerted felett elengedi a csomagot. Ez a jövő! Ezt nem lehet lassítani! – fogalmazott Sebestyén Balázs.

 

blikk.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s