h i r d e t é s

Segítsünk egy öt gyermekét nevelő kunágotai édesapának

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Segítsünk egy öt gyermekét nevelő kunágotai édesapának

2020. december 23. - 16:07

 

Sokan tudják, még többen nem, hogy egy kis Békés megyei faluban, Kunágotán születtem. A falu által adottak, végig kísértek egész eddigi életem során. Úgy gondolom, most egy keveset vissza adhatok mindazért, amit Kunágotától kaptam, ha ebben Ti is segítetek. 

Tegnap este találkoztam azzal, hogy szülőfalumban él egy édesapa, aki nagy gondossággal, szeretetben neveli öt gyermekét.

Ma délelőtt beszéltem is vele, és meggyőződtem arról, érdemes arra, hogy a Szeretet Ünnepe előtt segítsünk neki és gyermekeinek. Elmondta, hogy párja elköltözött már régen a családtól, nem is keresi a gyermekeket. Így minden a nyakába szakadt, és tisztes szegénységben neveli a gyerekeket. Nincs könnyű helyzetben, a faluban élő barátai, a maguk lehetőségei szerint igyekeznek segíteni.

A karácsonyi ünnepek közeledtével megpróbálják egy kicsit könnyebbé tenni a hattagú család mindennapjait. Szombaton este érkeztek meg az ajándékokkal és egy feldíszített karácsonyfával, melyet egy traktor szállított a család otthonához..

A jótékony barátok egyike elmondta, korábban már szerveztek hasonló akciót az apa megsegítésére, akkor egy kerékpárt és egy franciaágyat juttattak el a nélkülöző család részére.

A gyermeket 3, 4, 6, 10 és 13 évesek. A család mindennek örülne, ami a mindennapjaikban segítene.Tartós élelmiszer, ruhák, háztartási eszközök, számítógép az iskolás gyermekeknek, játékok, és pénzbeli támogatásra egyaránt szükségük lenne.

 

Az édesapa elérhetősége:

[email protected]

A számlaszám, ahova a pénzbeli támogatásokat lehet utalni:

Mucsi Gyula

50453702-10033991

A közleménybe kérjük beírni: Szeretet

 

A család nem kért segítséget, én kerestem meg az édesapát, de örömmel elfogadják, hiszen igen nehéz körülmények között élnek.

Segítsünk abban, hogy a nagy családnak kicsivel szebb legyen a karácsonya, könnyítsünk a mindennapi életükön. Az ünnep a jóságról, a szeretetről szól.

Ferenc pápát idézem:

Nézzünk körbe, és vegyük észre mindazokat, akik szükségben élnek: szenvedő testvérünk, akárhol is legyen, hozzánk tartozik, ő a jászolban született Jézus

Hálásan köszönök - előre is - az édesapa nevében is, minden segítséget, adományt. Legyen szép egy hattagú család Szentestéje. Legyen béke és szeretet hazánkban.

 

Dr. Budácsik Lajos
a Láthatatlan Magyarország csoport létrehozója


 

Kommentek

h i r d e t é s