h i r d e t é s

Selmeczi Gabriella: Gyurcsányék csak elvettek és tönkretettek!

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Selmeczi Gabriella: Gyurcsányék csak elvettek és tönkretettek!

2019. szeptember 04. - 09:30

 

Gyurcsányék csak elvettek az idősektől, kormányzásuk alatt sorozatos rezsiemelés volt, nem pedig rezsicsökkentés és rezsiutalvány, ahogy most, és még elvettek egy havi nyugdíjat is – közölte kedden Selmeczi Gabriella a Fidesz országgyűlési képviselője az MTI-vel. - írja az olkt.hu.

Selmeczi Gabriella közölte, hogy a nagyobbik kormánypárt ezzel Gréczy Zsolt DK-s parlamenti frakcióvezető által korábban elmondottakra reagált. Az ellenzéki politikus arra szólította fel a Fideszt, hogy a nyugdíjemelés mértékét újra kösse a reálbérek növekedéséhez és közölte, amennyiben a Gyurcsány-kormány nyugdíjpolitikája lenne érvényben, akkor a nyugdíjasok átlagosan 7500 forinttal kapnának többet havonta.

GYURCSÁNY ÉS TÁRSAI TEHÁT TÖNKRETETTÉK AZ ORSZÁGOT ÉS ANNAK LAKOSSÁGÁT!

A Fidesz reagálásban azt írta, a Fidesz-KDNP kormányzása óta a nyugdíjak vásárlóértéke 10 százalékkal emelkedett, az idősek életét az elmúlt években rezsicsökkentéssel, a legfontosabb élelmiszerek áfájának csökkentésével és Erzsébet-utalvánnyal is segítették. Most 9 ezer forintos rezsiutalványt is kapnak a nyugdíjasok, és ősszel várhatóan újra nyugdíjprémiumot fizetnek

– olvasható a közleményben.

olkt.hu


 

h i r d e t é s