h i r d e t é s

Skrabski Fruzsina: szörnyű volt a köztévé Karácsony-interjúja

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Skrabski Fruzsina: szörnyű volt a köztévé Karácsony-interjúja

2020. január 22. - 16:06

 

A konzervatív újságíró, Skrabski Fruzsina szerint is szörnyű volt a kormánymédia Karácsony-interjúja.

 

Skrabski Fruzsina, a képen karikázva

Karácsony Gergely, ellenzéki főpolgármester októberi megválasztása óta először volt vendége a köztévének, amit tényszerűbb kormánymédiának nevezni. 

Skrabski Fruzsina: "Sajnálom! Azért sajnálom, mert rengeteg jó műsor van a köztévében, de ez a nagybetűs bizonyítéka az ellene felhozott vádaknak.

Nem az a baj, hogy nehéz kérdéseket tesz fel a riporter, hanem az a baj, hogy az egész egy érzelmi veszekedős izé lett. Amikor tökmindegy mit mond a másik, a falnak nyomjuk, minősítgetünk. Az, hogy nem biciklivel jött a főpolgármester kicsit se érdekes téma, az pedig, hogy nem hívták meg a politikai műsorba és egy fotókiállításról egyszer kérdezték és emiatt bocsánatkérést követelni, az nem érv.

Szóval szörnyű volt, fájt.Szerintem egyébként nem csak a riporter hibája, őt erre kérték fel, karmolja ki a riportalany szemét. Koncepcionális hiba nem hívni a főpolgármestert a köztévébe és, ha meghívják, akkor lepofozni és nem vitatkozni vele.

Remélem ezután több ellenzéki mehet a köztévébe és lesznek újra viták, ha így lesz, akkor volt értelme ennek a szomorú jelenetnek.

De azért, hogy emlékezzünk, hogy régen ugyanezt tolták a köztévében, ideteszem Fábry Sándor zseniális szereplését: 

"

Örülök, hogy ezt nem nekem kellett megírnom, mert hitelesebb. Egyre több a kritkus hang a Fidesz holdudvarában. Skrabski Fruzsinával duplán egyet tudok most érteni. Én is annak örülnék, ha kulturált viták töltenék meg a képernyőt és a közéletünket. És az is igaz, hogy a balliberális média sem volt etekintetben példaértékű sosem.

A gond az, hogy a teljhatalmat szerző jobboldal egy még olyanabb médiastruktúrát épített ki magának, ahelyett, hogy megteremtette volna egy demokratikus közélet alapjait.

Talán még nem késő. Így 30 évvel a rendszerváltás után sem.

"Sosincs késő egy boldog gyerekkorhoz."

kilonem100.blog.hu


 

h i r d e t é s