h i r d e t é s

Sokgyermekes családok is szorult helyzetbe kerülhetnek a járvány idején

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Sokgyermekes családok is szorult helyzetbe kerülhetnek a járvány idején

2021. január 01. - 16:20

 

Szerencsére vannak olyanok, akik kifejezetten a nagycsaládosok megsegítésére specializálódnak, ami az ünnepekkor létszükséglet lehet. Ha például egy kereső szülő elvesztette az állását, bizony nemcsak az ajándékok, hanem az ünnepi menü is kérdésessé válhat. 

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete több, mint 150 családot támogat a XV. kerületben, 331 kiskorú gyermeket beleértve. Segítenek továbbá időseknek és gyermeküket egyedül nevelő szülőknek is!

Hatalmas örömet szereztek sok-sok gyermeknek azáltal, hogy karácsonyra gyűjtést szerveztek, és a gyermekek kívánságlistáit sok-sok adományozó szervezet, egyház és magánszemély teljesítette!

Most az év végén szintén fordulhatnak hozzájuk a nagycsaládosok, hisz gondoskodnak az ünnepi menüről!

A Szcientológia önkéntes lelkészek, akik már a gyerekek karácsonyi kívánságlistájából is teljesítettek párat, most egy rakomány virslit, mustárt, tojást, üdítőket, finomságokat és óriás kenyereket vittek az újpalotai egyesületnek, hogy adományukkal hozzájáruljanak a 2020-as év boldogabb lezárásához!

Néhány gyermek már az adomány átadásánál jelen volt az egyesületnél, és lehetett látni a tekintetükben, hogy óriási örömöt okoz a számukra, amikor ajándék érkezik.

Így lehet összefogással sok-sok család szilveszterét és újévét szebbé tenni.
 


 

Kommentek

h i r d e t é s