h i r d e t é s

Spotify kampánnyal népszerűsíti prémium monitorjait az LG Magyarország

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Spotify kampánnyal népszerűsíti prémium monitorjait az LG Magyarország

2019. május 23. - 13:29

 

Born to be Wide címmel indított Spotify-kampányt prémium monitorjainak népszerűsítésére az LG Magyarország. 

Katt a képre nagyításért!

Az UltraWide, azaz 21:9-es vagy annál szélesebb kialakítású kijelzők hazánkban is piacvezető gyártója az irodákban dolgozókat és a videojátékok kedvelőit célozza speciálisan kialakított lejátszási listáival.

 Prémium UltraWide kijelzőinek népszerűsítésére indított Spotify-kampányt az LG hazai képviselete. A kampány fő üzenete az, hogy a vállalat monitorjai hasonlóan szélesek, mint a magyar felhasználók zenei ízlése. A gyártó saját országos kutatásának eredményei nyomán választotta ki a csatornát: idén áprilisban a hazai gamerek zenehallgatási szokásait vizsgálta, melynek során kiderült, hogy a magyar játékosok kétharmada hallgat rendszeresen vagy alkalmanként zenét játék közben.

 Az itthon is kapható monitorok célcsoportjainak megfelelően a lejátszási listák két téma köré rendeződnek: az elsősorban irodai munkához kialakított összeállítások az OFFICE, a játékokhoz létrehozott válogatások a GAMER nevet viselik. A két kategórián belül 9-9 különböző hangulatú lejátszási lista között böngészhetünk, az OFFICE gyűjteményben külön listát találunk például a kellemetlen meetingek utáni feltöltődéshez, a reggeli munkakezdéshez, a nyaralás után vágyódáshoz és a stresszes napokhoz is. A gamerek a legnépszerűbb játékokhoz és játéktípusokhoz passzoló lejátszási listák között válogathatnak.

 A kampány célja éreztetni a hazai vásárlókkal azt, hogy a gyártó ismeri az eszközök mindennapi használata során a felhasználói oldalon felmerülő kihívásokat, és nem csak az eladásig támogatja ügyfeleit, hanem a termékek használatakor is hozzájárul a munka és a játék sikeréhez.

 Új kezdeményezésünkkel szeretnénk egy kicsit eltávolodni az elektronikai gyártók megszokott hirdetési módszereitől és felületeitől, melyeken elképesztően nagy a reklámzaj

— mondta el Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős regionális marketingmenedzsere. 

Az UltraWide monitorok kialakítása és funkciói hasonlóan pozitív hatással vannak a produktivitásra, mint a megfelelő zene hallgatása, így a kampány nem csak szorosan kapcsolódik a monitor termékkategóriához és annak felhasználási területeihez, de valóban segíti is a felhasználókat a mindennapi munkában és játék közben is.


 

h i r d e t é s