h i r d e t é s

SZAVAZZON! Import szavazatok

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
2017. augusztus 02. - 12:16

 

Mindannyian tudjuk (ők is tudják), hogy a Fidesz-KDNP hatalmon maradásához úgy kellenek a határon túliak szavazata, mint egy falat kenyér.

Azt is mindenki tudja, hogy igazságtalan a választási rendszer, mert amíg az egyik "magyarnak" elég egy boríték, a másik magyarnak esetenként nem megoldható, hogy elutazzon egy konzulátusra szavazni.

Amíg az egyik azért szavaz haza, mert az amúgy (pl. - a szerk.) Romániában élő gyereke Magyarországról kapott pénzt azért, hogy beindíthassa a kisvállalkozását, amely majd Romániában fizet adót. Azután mások azért szavaznak levélben, mert pénzt kap Szlovákiában beiskoláztatásra a magyar kormánytól, mint a sajátjától és a sor hosszan folytatható.

Az a magyar pedig, aki azért ment külföldre, hogy fel tudja nevelni a gyerekeit Magyarországon vagy azért, mert nem Orbán rokonságába, pereputtyába, slepjébe született, de szeretne elindulni és boldogulni saját erőből, nem szavazhat úgy, mint a "székely testvérek" vagy a felvidéki magyarok.

Ez baromira álszent, álságos, kirekesztő, igazságtalan, megkülönböztető és megosztó csak azért, hogy Orbán Viktor továbbra is "minden" magyarok miniszterelnöke maradhasson. És akkor el is jutottunk a kérdéshez, amelyet az egyik kommentelőnk írt.

"Ön szerint melyik a jobb Magyarországnak, ha Orbán Viktort exportálnánk vagy a határon túliak szavazatait importálnánk?"


 

h i r d e t é s