h i r d e t é s

Személyzeti ügyek

Olvasási idő
3perc
Eddig olvastam
a- a+

Személyzeti ügyek

2021. február 01. - 18:08

Négy szakterület: migráció, sajtó és család, politika, egyház.

 1. Hirdetés! "Jól szituált, nemzetközi körözés alatt álló bangladesi gyilkos, migránspárti, szerető új hazát keres.
  Referenciák:
  Gaith Pharaon, a Sakál, Gruevszki, két orosz fegyvernepper, az azeri baltás, mások Ajánlatokat 'magyar elhárítás' jeligére a hirdetőbe!"
  Talált. Új hazát. Haris Ahmed. Magyarországon telepedett le. Az se zavart senkit, hogy ippeg körözte az Interpol, meg a bangladesi rendőrség. A vád: két testvérével szitává lőtt valakit. Életfogytiglani börtönbüntetést kapott, szökésben van. Magyarországon ingatlant vásárolt, ruhaboltot, éttermeket, (illegális) pénzváltót üzemeltet (az MNB tud róla), közvetítő tevékenységet folytat bangladesi kereskedelmi ügyletekben.
 2. Sajtóügyek, családpolitika. Gulyás Gergely rágalmazás miatt büntető feljelentést tett és polgári pert indított két "baloldali" (ezt a rövid közleményében kétszer is kihangsúlyozta) portál ellen, melyek hírül adták, hogy viszonya van a válófélben lévő Koncz Zsófia, újdonsült parlamenti képviselővel. Ebben az ügyben természetesen a "baloldali" a kulcsszó. Lehet hecckampányt indítani! Mert azt nyilván Gulyás is tudja (hiszen elvileg jogász, bár sosem dolgozott), vagy az ügyvédje elmagyarázta neki, hogy egy ilyen hír közlése, akár igaz, akár nem, nem rágalmazás, még csak nem is becsületsértés.
  Viszont a fenyegetőzés jól hangzik!
  Más kérdés, hogy mi közöm van felnőtt emberek, így Gulyás Gergely, Koncz Zsófia, vagy akár a hécei prépost magánügyeihez? Váláshoz, új kapcsolathoz, összebútorozáshoz, és a többi. Nem tartozik rám, sőt nem is érdekel!
  Ezek a hírek családok felbomlásáról, csak a Nemzeti Családanyát, Novák Katalint rendíthetik meg.
  Azzal, hogy Rogán újra nősült, többet foglalkozik a sajtó, mint a vagyonbevallásával, havi kétmilliós vagyongyarapodásával. Nem beszélve propagandaminiszteri ténykedéséről. Az is vezető hír volt, hogy Soha-Többet-Rogán Cecília újra Rogán néven fut, mert rájött, hogy Gaál Cecília néven a kutya se tudja, hogy ki ő. Egyszóval: magánügyek, érdektelenségek.
  Gulyás és Koncz közügyeivel kell foglalkozni, Hölgyeim és Uraim! Van ott elég kifogásolni való!
 3. Helycserés letámadás, avagy a bakter felemelkedése és bukása. Boldog Istvánt, aki faragatlanságával, kretenizmusával és karikás ostorával vált hírességgé, utolérte a végzet. Vádat emeltek ellene.
  Vagyis: Orbán ejtette. Már nincs szüksége a mélymagyar ex-vasutasra. Több bajt okoz, mint amennyi hasznot hajt. De hogy került oda? Orbán leszámolt a kétszáz éves hiedelemmel, vagy gyakorlattal, miszerint a dolgok Pesten dőlnek el. A hatalomból kikerülve, az ellenzék keserű kenyerét rágva, vette a fáradságot, és járta az országot. Izzadságos munkával azt tette, amire az akkori kormánypártok nem voltak hajlandóak.
  Tudatosan a vidékre koncentrált. Mely szétforgácsoltabb ugyan, mint a főváros, nehezebb egyenként becserkészni, de 8,5 az 1,5 millióhoz volt az arány. Kisvárosokban, falvakban kampányolni, hinteni a mérget a kormánypártokra, kábítani, hülyíteni a népet nem olyan kellemes, mint a Vörösmarty téren szónokolni. Csak eredményesebb volt. Közben kiépítette a Fidesz komplett hálózatát. Tudatosan a vidéki káderekre koncentrált. Pesti ember szinte egy szál sincs a Fidesz-korifeusok közt.
  Ebben nyilván szerepe lehetett a falusi suttyónak a városi polgárság és értelmiség elleni kisebbrendűségi érzésének és averziójának.
  Valójában fél tőlük, mert fölöttük nincs hatalma. Vidék, kontra főváros. Ma is ez a felállás, annyiban árnyalódva, hogy több nagyvárost is elvesztett. És omladozik a mély vidék is. Legalábbis az ellenzék ezt állítja, és Orbán talán hitelt is ad ennek. (Én nem nagyon látom.) Vérfrissítésre van szükség! Meg aztán, rajta kívül egy fa sem nőhet az égig! (Lázár kegyvesztését is ez okozhatta.) A néhány tanultabb, képzettebb Fidesz-nagykutya mellett futó, túlgazdagodó, urizálni kezdő bugris parasztok, mint Boldog is, már inkább tehertétellé válnak. Le kell cserélni, föl kell áldozni őket, túl sokan tudnak a disznóságaikról, és ez szavazatokba kerülhet! Meg aztán, hogy mondhassa: mi kérem lecsukjuk a korrupt bűnözőket! Simonka, Boldog, megyei hatalmasságok a börtön árnyékában. Hogy végül bevonulnak-e, arra azért még ne fogadjunk!
 4. Bűn és bűnhődés. A kamaszkorában egy katolikus pap által zaklatott férfi Erdő Péter bíboroshoz kívánt fordulni, hogy erkölcsi elégtételt kapjon. Feljelentették a rendőrségen és meghurcolták. A sértettet.

Kommentelne? Kattintson ide!

h i r d e t é s

Clicky