h i r d e t é s

Szeretet Karácsonyfája - Debrecenben ételt osztanak a nehézsorsú embereknek vasárnap

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Szeretet Karácsonyfája - Debrecenben ételt osztanak a nehézsorsú embereknek vasárnap

2021. december 23. - 06:12

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete karácsonykor sem feledkezik meg a cívis városban élő nehéz sorsú embertársainkról.

A több éves hagyománynak megfelelően az ünnep másnapján vendégségbe hívjuk a városban élő szegényeket, a közmunkából tengődő családokat, a magukra maradt kisnyugdíjasokat, az utcán élő honfitársainkat.

Kis csapatunk ünnepi menüvel igyekszik, - ha csak kis időre is - szebbé tenni a Megváltó születésének ünnepét.

A karácsonyi ételosztás időpontja: 2021 december 26. (vasárnap). 11.00 --12.00 -óra
Az ételosztás helye: Debrecen, Petőfi tér, az aluljáró előtti terület

Lehetőségeink sajnos végesek, így 150 embertársunkat tudjuk megvendégelni.

A koronavírus járványra tekintettel kérjük, hogy maszkot mindenki viseljen. Egyben ügyeljünk az egymástól való biztonságos távolságtartásra is.

A kis csapatunk tiszta szívvel adja amit pénztárcánk enged, a magunk lehetőségei szerint igyekszünk ünnepet "varázsolni" a Petőfi térre.

Kérünk minden jóérzésű honfitársunkat, - ha erre lehetősége van - akár anyagi támogatással, de akár élelemmel, bejglivel, süteménnyel, gyermekjátékokkal, könyvekkel, járuljon hozzá az ünnepi ételosztáshoz.Higgyék el, minden adomány jó helyre kerül, nagyon sok rászoruló ember számára szerezhetünk közösen örömet itt Debrecenben is.

Aki szeretne bármilyen módon hozzájárulni a rászorultak megvendégeléséhez, így érhet el bennünket:
Mobil : 30 9841 963
Email-címünk: [email protected]

Természetesen bárki személyesen is elhozhatja adományát. Karácsony másnapján 10.30-tól megtalálnak bennünket a Petőfi téren. Minden támogatásnak örülünk, jó szívvel fogadunk. Aki az ételosztásban is segíteni szeretne, hálásan várjuk.

Ezúton is kérjük, hogy akiknek a környezetében él olyan felebarátunk, akik számára az ingyenes karácsonyi ebéd örömet szerez, segítsenek abban, hogy a meghívásunkról tudomást szerezzenek.

Meggyőződésünk, hogy egy jó és nemes ügyben kérjük a támogatásukat. Bízunk abban, segíthetünk, hogy vendégeink is érezzék a szeretet melegségét, emberségét.

A kis csapatunk tagjai számára meghatározóak Ferenc pápa gondolatai:

"A jogtalanság a szegénység perverz gyökere. A szegények kiáltása minden nappal erősödik, mégis minden nappal kevésbé hallatszik."

 

Debrecen,2021. december 23.

a szervezők nevében
Tukoráné Kádár Ibolya
az egyesület vezetője