h i r d e t é s

Szeretné a luxust otthonában élvezni?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Szeretné a luxust otthonában élvezni?

2019. augusztus 22. - 13:11

 

Egy baráti társaságban eltöltött idő mindig kellemesen hat a közérzetünkre, főleg akkor, ha ezt megpecsételhetjük egy kis lazulással egy medencében. Ehhez nem feltétlenül kell sokat utazni, hiszen más lehetőségek is vannak, mint egy-egy uszoda vagy wellness központ meglátogatása.

Mostantól nem kell kompromisszumokat kötnie

Otthonába viheti a wellness élményét, ki sem kell mozdulnia ahhoz, hogy érezhesse a bizsergetően ellazító luxust. Akár nyáron, akár a téli hidegben a jó meleg jakuzzihoz csak egy papucsban és köntösben kisétál, nem kell utaznia, nem kell várakoznia, ott lesz egy karnyújtásnyira az otthonában.

Különböző felszereltségű és méretű jakuzzik szolgálják a stresszoldást és az izomlazítást, így nem szükséges otthonát hátrahagyva egy wellness központba látogatnia. Hosszú távon pedig mindig megtérülő befektetés az egészségünkre költeni.

8 érv, ami miatt egy Softub masszázsmedence mellett döntsön

  1. Hordozhatóság: Súlyuk körülbelül 50-70 kg között mozog, kerek formájukból adódóan, felállítva bárhová arrébb gördíthetőek, könnyen szállíthatóak, bárhol újratelepíthetőek.
  2. Higiénia: A beépített ózonfejlesztő folyamatosan gondoskodik a víz tökéletes tisztításáról, tisztaságáról. A jakuzzik felülete könnyen tisztán tartható.
  3. Halk működés: Még a jakuzzi működése sem fogja zavarni pihenés közben. A Whisper Technológiának köszönhetően a Softub masszázsmedence az egyik legcsendesebb a piacon.
  4. Rugalmas anyag: Kerek formájának és rugalmas anyagának köszönhetően a mozgatás szabadságát adja meg Önnek, hogy gond nélkül áthelyezze oda, ahova éppen szeretné.
  5. Energiatakarékosság: A gyártás során nagyon odafigyeltek a környezettudatosságra, ugyanis a piacon az egyik legtakarékosabb masszázsmedence.
  6. Kényelem: Belső ülőfelületét lágy PolyBond habbal látták el. Ez a belső ülőfelület, amit szinte azonnal megfigyelünk, mikor jakuzzit készülünk vásárolni. Ennek kell igazán impozánsnak lennie a külsején túl.
  7. Ellenáll az időjárás viszontagságainak: Lehet napsütés vagy eső, lehet tél vagy nyár, akár mínuszok vagy sivatagi hőség, a LeatherTex külső borítás ellenáll minden időjárásnak, mindazon túl, hogy a színét a legnagyobb napsütés sem tudja kifakítani.
  8. Stílus: Van az a mondás, hogy a “Stílus maga az ember”. Szép, szemet gyönyörködtető, finom tapintású külső és belső anyag, modern megjelenés, és színvilág.

A SpaTrendnél kapható Softub masszázsmedencék sugározzák a design, a stílus és a kiemelkedő minőség hármas egységének összhangját. Nézzen körül náluk és találja meg a tökéletes masszázsmedencét!


 

h i r d e t é s