h i r d e t é s

Szijjártó Péter és Dzsudzsák Balázs bejutottak a Puskás Aréna zárt kapus kupameccsére

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szijjártó Péter és Dzsudzsák Balázs bejutottak a Puskás Aréna zárt kapus kupameccsére

2020. május 27. - 13:35

 

Itt a bizonyíték, együtt szurkoltak. - írja a blikk.hu.

Forrás: Szijjártó Péter/Facebook

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, valamint Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a Puskás Aréna zárt kapui ellenére bejutottak a Magyar Kupa elődöntőjére, a keddi Honvéd–MTK futballmérkőzésre – szúrta ki a 444.hu a fideszes politikus Facebook-oldalán.

Szijjártóról régóta tudni lehet, hogy a Honvéd a kedvenc csapata, akiket most a nemzeti stadionban nézhetett meg a kupaelődöntő visszavágóján, mivel a kispestiek stadionja még épül. A meccsen végül a tizenegyesek döntöttek: büntetőkkel a Honvéd jutott a fináléba.

„Irány a kupadöntő! Csak a Kispest!” – írta Szijjártó a képhez, ami bizonyítja, hogy ők bejuthatnak egy zárt kapus meccsre. Egyébként a zárt kapus mérkőzésekre szóló rendelkezések lehetővé teszik, hogy a klubok néhány VIP-vendéget beengedhessenek a stadionokba, de nekik is be kell tartaniuk néhány előírást.

Dzsudzsák Balázs baráti viszonyt ápol a külügyminiszterrel. Mint megírtuk, Dzsudzsákot a külügy hozta haza Dubajból, s akkor derült ki, hogy a magyar válogatott kapitányának diplomata útlevele van. Dzsudzsák a hazaérkezése után megígérte, hogy 14 napos karanténba vonul, de egy Orbán Viktor Facebook-oldalára kiposztolt fotó lebuktatta, hogy ezt nem tartotta be.

blikk.hu


 

h i r d e t é s