h i r d e t é s

Szörnyű állítások hangzottak el Michael Schumacher állapotáról

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Szörnyű állítások hangzottak el Michael Schumacher állapotáról

2020. szeptember 30. - 06:56

 

A volt Forma-1-es csapatfőnök, Flavio Briatore volt felesége fecsegett méghozzá egy valóságshow-ban.

Michael Schumacher - Forrás: world-today-news.com

Elisabetta Gregoraci, aki 2018-ban vált el férjétől, a Big Brother valóságshow olasz változatában szerepel. A műsorban az egyik lakótársa kérdezte őt a 2013-ban síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok, Michael Schumacher egészségi állapotáról - írja a Blikk.

Az egykori modell, Elisabetta Gregoraci azt mondta, hogy Schumacher beszélni is képtelen, csak a szemével kommunikál. Csak három ember mehet be hozzá, rajtuk kívül senki sem láthatja.

"Úgy tudom, a családjával már elköltözött Svájcból. Spanyolországban él, a házukban a felesége egy kórházat rendezett be" - állítja a Forma-1-ben egykor nagy hatalmú Flavio Briatore volt felesége.

Mint arról az Infostart is beszámolt, hamarosan bemutatnak egy dokumentumfilmet a Forma-1-es pilóta tragédiájáról, abban szólal meg egy svájci idegsebész. Erich Riederer svájci idegsebész, noha soha nem volt tagja a hétszeres világbajnok orvosi csapatának, így a kezelésében sem vett részt, a sérülés súlyosságáról rendelkezésre álló információk alapján úgy gondolja, hogy a legendás pilóta vegetatív állapotban van, soha nem fog teljesen felépülni. (infostart.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s