h i r d e t é s

Tállai miatt sorra kapják a nyílt leveleket a "Fideszes Elvtársak"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tállai miatt sorra kapják a nyílt leveleket a "Fideszes Elvtársak"

2017. december 04. - 07:07

 

Most a Hajdú-Bihar megyei országgyűlési képviselőknek írt az MSZP megyei szervezete. - írja a 24.hu

Fotó: MTI/Vajda János

A Hajdú-Bihar megyei szocialisták nyílt levelük

Fideszes Elvtársak!

megszólítását azzal indokolják, hogy Tállai András államtitkár és NAV-elnök akciója számukra a múltat idézi. A saját választókerületében elintézett olcsóbb benzin ellentmond a piacgazdaságnak,

de úgy látszik a Nemzeti Együttműködés Rendszere új, visszafejlődő szakaszába lépett. Valószínűleg, mint egykor a Kádár-korszakban a városi párttitkárok, úgy emelte fel a telefont, a pártot a maga szellemi nívójával megtestesítő országos Elvtárs.

A Hajdú-Bihar megyei szocialisták szerint ugyanakkor új perspektíva nyílt meg, amikor kormányfő gratulált Tállainak és azt mondta, mindenki intézze el választókörzetében, hogy olcsóbb legyen a benzin.

A tegnapi napon számtalan, a megyében élő ember kereste meg a helyi szocialistákat, kérve tolmácsolják, hogy felénk is nagy a szegénység, drága a benzin!

Az MSZP szerint itt az alkalom, hogy a Fidesz helyi potentátjai eljárjanak választóik érdekében.

Vegyék fel a K-telefont, üssék be a MOL elnökének a számát, s érjék el, hogy a megye valamennyi MOL kútjánál érzékelhetően csökkenjen az üzemanyag ára! Amit egy “egyszerű” államtitkár képes volt elintézni, kizárt, hogy Kósa Lajos miniszter, Tasó László kistelepülések fejlesztéséért felelős államtitkár, Pósán László, a Fidesz megyei nagyot mondó embere, és a többi eddig igen rejtve munkálkodó képviselő ne tudna elintézni.

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe. Kérjük a Fidesz megyei országgyűlési képviselőit, a benzin árának a csökkentésével kedveskedjenek az itt élőknek. Fogadják meg, amit főnökük mondott: INTÉZZÉK EL!

 

24.hu


 

h i r d e t é s